Nem nem rakok bele jó nekem a 18 as is. :D
Kivittem 1 melóst most a hévhez cirka 10 km oda vissza visszaúton bátor gyerek voltam 1edül. Rendesen bemelegedett és nagyon megy. Odarántottam de szó szerint odarántottam 3000-nél és úgy elkönnyült az eleje elkezdett csapkodni a kormány.
pontosan igy van én is azért irtam ,hogy hajtom sokszor szegényt de meg is adok neki amit csak kíván csak müszakilag jó formában legyen majd lehet máma elöl veszem ne hogy berozsdásodjon a főtengely
Sztem is! De nem szeretem a gánytelepeket! Útálom ha valami csak úgy össze van hajigálva,vakulj paraszt módra, és az ember elkezdi használni,atomjaira hullik! Akkor inkább ne legyen, mert nem okoz örömet,csak bosszúságot, akkor megette a fene az egészet! Oda az élvezet, mindig retteg az ember vajon mikor mi hullik szét.
Basszus! Még mindig nem jöttek meg az a szájbab@szott gumicsonkok! Ez hihetetlen! Mi lesz így a motorozással? Most ki bringáztam magam,mennék mocizni,erre itt van. Katasztrófa ez az alkatrész ellátás!
Basszus komolyan mondom, még jó hhogy van bringám, mert befordulnék ilyen időben,ha még az sem lenne. Most kicsit feszült lettem!
oohh. Még gurul! Király! Elég szutyok volt mikor eladtam. Bár, samara viszonylatban fiatal volt. 96-os évjárat. Sedán. metál szürke. Körbe gyári műanyagozás, elől hátul spoiler. 1,5-ös volt. Gyári sport kiadás. Qva sokat szereltem. egy időben állandóan fennakadt a karbi úszó. A kocsi ha állt 3 órát, már csak úgy indult, hogy motorháztető fel, kalapács a karbinak, majd kézi AC, és vrummmm..
na csak engedett emgegyet:) havi 15-ot lehet nezni:)
Rendszám: FGY-939
Gyártmány: LADA
Típus: 2109-9 /SAMARA 1500/
Szin: SÖTÉTSZÜRKE
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
holnap tudom megnezni, mara elfogyott a limitem.reggel,mikor felebredek, megmondom:) amugy ingyenes a regisztracio, minden.engem pl figyelmeztet,h lejar a jogsim, igazolvanyom, forgalmim,stb.csomo mindent lehet intezni ezen keresztul,de en csak erre hasznalom:)
Kivittem 1 melóst most a hévhez cirka 10 km oda vissza visszaúton bátor gyerek voltam 1edül. Rendesen bemelegedett és nagyon megy. Odarántottam de szó szerint odarántottam 3000-nél és úgy elkönnyült az eleje elkezdett csapkodni a kormány.
Megkérdezted súgóékat?
Basszus komolyan mondom, még jó hhogy van bringám, mert befordulnék ilyen időben,ha még az sem lenne. Most kicsit feszült lettem!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Rendszám: FGY-939
Gyártmány: LADA
Típus: 2109-9 /SAMARA 1500/
Szin: SÖTÉTSZÜRKE
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
magyaráz v.mi 24 órát. Ha jól érte 24 óra mulva én is letudom majd kérni.
amugy ugyfelkapun barkinek a gepet teljesen legalisan le lehet kerni rendszam alapjan.