Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

télleg.aszittem öcséd zxrje
1250
500cm3
a két szörnyeteg
Ügyi volt akkor...na lépek, elő kell készülni a hétvégi nagy bulira jó éjt minden kedves és kevésbé kedves fórumtársnak
bírja az, sose lett baja, pedig az RD250est is lezúzta egyszer nagyon. a zxr-t meg megcsinálta és ELSŐ(!) nap hogy ment vele, lecsukta megint a pályán.
És öcséd hogy bírta?
elöször csak eldobta a dunakanyarban egy előzésnél esőben a zseni, és egy oszlopott elkapott a csúszós motor
Szétb@szni drága mulatság volt a kawa...amúgy meg ugyanaz mint a Miénk...mit csinált Vele öcséd?
ez, meg amit a fasszopó öcsém megvett előlem ZXR250-est a kakucsringes képeken milyne jól néz az enyém meg a kawa
Jó tudom leírtad,ez tetszett a Vörös Bárónál.
Ja, bazmeg! (ez lemaradt)
kéne minden igazábó. csak NEKEM nem kellett annyira kompenzálni hogy valóban vegyek valami ezres szart
Mér basszus azért mert ki a tököm nyivákol állandóan hogy hű de kéne ez vagy az ami mindig nagyobb 250-nél.(jó aláírom most épp egy robogó kéne neki)
cső
üdv az új arcnak, meg a bakosinak is végre!
na léptem sunyni, cakát!
ja
nagyon lelassult a számítógépem. lehet beszopott valami baktériumot remélem nem...
Ez a Ti vessző paripátok bazmeg, hogy csak 250-ese van. Figyeldd meg ábrus, az lesz, hogy szerez valahonnan egy busát, és fának bassza magát...a halott kém meg csak a hátán olvasható: Nesze bazmeg ábrus - tetkóból fogja tudni azonosítani
Akkor mér 250-est vettél ha már régen is tudtad hogy milyet kell venni?
lófaszt, volt otthon pár elsőnekifutásos playboyunk azokra rejszoltam elöször, nade ezt az újságot nagyon eltettem, nem becstelenítettem volna meg de nem találtam
Ez 1991-ben volt vazze! Akkor még nem is éltél
Kurvajó írás a 90-es évekből! És milyen igaz!
igeeeeen! ezen a cikken nevelkedtem bazmeg, hányszor és hányszor elolvastamn istenem! és hányszor átkutattam az egész lakást ezért az újságér! a fél cikket tudom kívlülről!
Bekönnyeztem, annyira gyönyörű állapotba van a motor