Én tavaly a versenybringámat adtam el, hogy összejöjjön a pénz a motorra. Szükségszerű volt, mert nem használtam ki. Így is marad még kettő. Szóval nehéz volt a búcsú.
Hagyjad már menekültem kifele a ligetből és a várnál megtaláltam igazi barátaim ecuadori indiánok nemes személyében és csodálatos zenével ajándékoztak meg engem meg 1 álomőrzőt is kaptam ajándékba. És ez a legnagyobb 32cm átmérőjű.
Ki keres talál . . Ma majálison a városligetbe voltunk éés mit találtam a fűbe na mit hát ezt. Biztos a bicajos rendezvényen hagyta el valaki. 10cm széles.
Hát ha nem nagy gond,akkor megköszönöm. De csak minden kötelezettség nélkül. És csak akkor ha mindenképpen mennél be hozzájuk. A jövő hét végén leszek csak megint. Persze a mocit gondolom látni akarják,akkor az adatlapon van a galéria ha segítség.
Azért kérdeztem, mert voltak olyan tünetek amik kicsit nyugtalanítottak. Kanyarban kúszott kifelé,nem csúszott, hanem finoman kúszott. Próbáltam a guminyomást variálni, de nem segített. Lehet hogy még hideg volt az aszfalt? Vagy ez hülyeség. Tavaly nyáron nem tapasztaltam ilyet vele, azért volt érdekes a dolog.
Hányszor kell felújítani azt a házat és hányszor költözöl még be?