Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha más ülés lenne rajta, akkor mehetne a néccáz, de így csak háromötvenbe kínáld
Ülés áthúzás kb mennyi lehet?
Te nem akarsz menni maradj otthon Ígérem nem nyúlok a bnődhöz. .
Barátnőm nagy Bayern fan, nekem meg Churchill volt a példaképem. "no sports"
inkább halgatnám Pákot mint egyetlen meccset megnézzek!
Hétvégén úgy elmennék valami motoros találkozóra, de sajnos focimeccsre kell mennem Münchenbe....
Ja 2x olvasva észrevettem.
Azt írja, hogy a képen más motor...
Ja faszom nem is az van a képen. . .
Na erre kíváncsi lennék kár hogy csak ez az 1 kép van róla.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Sőt az árakat elnézve még 1 kicsivel szerintem fölötte is lehet.
Szerintem is ahogy a fényképedet nézem 400 körül meghirdetheted.
Kérni bármennyit lehet....Szerintem ezek a motorok állapottól függően 300-400eFt.
Köszi
kpm-nel kb 10000 korul volt szigetszenmikloson 2 eve amit kernek az a sarvedo gumi meg cica szeme. en gyartottam
sziasztok. kerdes mit lehetne elkerni a mocimert eladaskor kb 1993 09 gyartas 70000 km tenyleges
He a kabátok 5000ft körül 15e helyett.
Hehe ezeöccá-ért is vannak motoros cuccok.
http://kinaimotoralkatresz.hu/...
Laza szivacsot szoktunk beletömni mielőtt beáll a gép vizsgára. Ha kész hazafele már lehet hangoskodni. (de az enyém alapból nagyon csendes)
Nem nekem akkora a kompresszióm a hengerekbe hogy ellöki a kezem és nem bírom befogni. Persze hogy elhalkul. De a kezem nem rakhatom oda a műszakin.
rakjá bele vilanymotort
Ha befogod a dob végét akkor elcsendesedik?
Sakcok ha adott a 60mm kidörgőm és én rakok bele 1 60mm dugót a kipuff végébe amin mondjuk van 1 30mm lyuk akkor jelentősen visszafogja a hangot a műszakira ugye?
Van az a pénz. Meg az asszonyi kiállhatatlanság. (picsába hogy neked semmi sem jó,múltkor is felmentél Pestre az sem volt jó mert nagy,ez sem jó mert kicsi,amit elköltesz benzinre meg postára abból vehettél volna már egy normálisat )
És Tamás megérezte ezt az éteren át és előállt egy visszautasíthatatlan ajánlattal. (különben még hetekig hallgathattam volna)