Még jó lenne találnom a környéken egy szakit akinél a két gátlókat meg tudnám nézetni, és abból is a jobbik kerülne bele. Egy bontottba már nem akarok pénzt tenni.
A kutyacsontokkal meg majd meglátom mi lesz, mert az alacsonyabb felni miatt amúgy is lejjeb lesz kicsit a hátiulja. Az meg nem lenne baj ha kicsit lágyabb lenne a rugózás, ezt egy keményebb előfeszítéssel tudom valamelyest kompenzálni.
Még szerencse. A végén még ki kellett volna vágatnom a toldást a lakatosokkal a kutyacsontomból amit belehegesztettek hogy alacsonyabb legyen.(Zsoltiét meg meg kellett volna toldani hogy magasabb legyen)
De azt nem írja hogy a rövidebb lemeztől lesz magasabb.
Nézd már meg a képen az erőkarokat. Ha hosszabb a csont a lengővillához képest alacsonyabbra kerül a súlypont.
Szerencsére sehonnét nem akarom, úgy néz ki a meglévők jók lesznek. Nekem úgy tünt mintha csak melegítéssel lehetne kiszedni. Megütöttem az egyiket és eléggé elcsunyultak a görgők. Mondjuk épp a legszarabbal kezdtem, nem nagy kár. Mindössze az elmélet érdekelne.
A 2 csavaros magasítóval vigyázz én már megjártam. Nem biztos hogy elfér. Én is kerestem 1 csavarost. itt van a padláson, de megvan.
Mer ugye a villahídnak van pereme.
A Lucas emelőszettek használatával könnyen és egyszerűen megemelhető a motorkerékpár hátsó része, mely nagyobb hasmagasságot, kanyarban pedig jobb bedönthetőséget tesz lehetővé. Anyaga rozsdamentes acél, gyártása CNC technológiával történik.
A kutyacsontokkal meg majd meglátom mi lesz, mert az alacsonyabb felni miatt amúgy is lejjeb lesz kicsit a hátiulja. Az meg nem lenne baj ha kicsit lágyabb lenne a rugózás, ezt egy keményebb előfeszítéssel tudom valamelyest kompenzálni.