Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még jó lenne találnom a környéken egy szakit akinél a két gátlókat meg tudnám nézetni, és abból is a jobbik kerülne bele. Egy bontottba már nem akarok pénzt tenni.

A kutyacsontokkal meg majd meglátom mi lesz, mert az alacsonyabb felni miatt amúgy is lejjeb lesz kicsit a hátiulja. Az meg nem lenne baj ha kicsit lágyabb lenne a rugózás, ezt egy keményebb előfeszítéssel tudom valamelyest kompenzálni.
Ez nekem nagyon tetszik!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr1000_exup-3
668752
Mulatságos lehet hozzáférni a hátsó hengersorhoz!
Ne közelíts!
Még szerencse. A végén még ki kellett volna vágatnom a toldást a lakatosokkal a kutyacsontomból amit belehegesztettek hogy alacsonyabb legyen.(Zsoltiét meg meg kellett volna toldani hogy magasabb legyen)
De a motornak olyan hangja van bent hogy vááááááááááá.
A nagyba 12mp a visszhang.
Nyugottan kiabálhatsz benne fényévekre nem hall senki!
Ja és persze mindezt kipufogón keresztül.
Az legyen? Tőkés
Úgy irigylem a szerelőműhelye miatt nekem csak 1 518nm 1500nm és 2400nm műhelyem van és ez olyan rossz mert elveszek bennük.
Himbás?
Jó ok jobban megnéztem a képet és kicsivel többet gondolkodtam a szokásosnál és kezdem úgy látni hogy nektek lesz igazatok. .
Emre emelőbakja se gyenge...
Nem is mondta senki. De gariba állíthatnál egy kis szelepet a crysleren. 24db
Akkor nem én b@sztam el!
De azt nem írja hogy a rövidebb lemeztől lesz magasabb.
Nézd már meg a képen az erőkarokat. Ha hosszabb a csont a lengővillához képest alacsonyabbra kerül a súlypont.
Még nem szedtem ki de szerintem könnyen ki kellene jönnie.
És indul és jó, és megy. Most már el is raktam pihenni. Elő nem szedem, mert elromlik megint.
És miből gondolod hogy ez hosszabb?
Szerencsére sehonnét nem akarom, úgy néz ki a meglévők jók lesznek. Nekem úgy tünt mintha csak melegítéssel lehetne kiszedni. Megütöttem az egyiket és eléggé elcsunyultak a görgők. Mondjuk épp a legszarabbal kezdtem, nem nagy kár. Mindössze az elmélet érdekelne.
Mindezt ügyes hegesztő piciből megoldja.
A műhelyedben nagyon jó a megvilágítás és szűkösnek sem mondható.
A 2 csavaros magasítóval vigyázz én már megjártam. Nem biztos hogy elfér. Én is kerestem 1 csavarost. itt van a padláson, de megvan.
Mer ugye a villahídnak van pereme.
enyémhez is van hosszabb kutyacsont ezt eredményezi.
http://biker-world.hu/egyterme...

A Lucas emelőszettek használatával könnyen és egyszerűen megemelhető a motorkerékpár hátsó része, mely nagyobb hasmagasságot, kanyarban pedig jobb bedönthetőséget tesz lehetővé. Anyaga rozsdamentes acél, gyártása CNC technológiával történik.
Azt látom jól szellőzik!