Hosszas tanakodás után úgy döntöttem megtartom a motort és szépítgetem óvom vigyázok rá. Amúgy a döntés oka nincs kedvem másik fórumot keresni és új arcokat megismerni . Itt tényleg fasza cimbiket találtam magamnak . Most erősen a jogsira koncentrálok hogy ne csak fórumon beszélhessek veletek hanem szemtől szembe.
Na ismét eladóvá vált a sisakom csak a márkatársaknak engedek 5000Ft-ot az árból így 25000. pízért elvihető akár. De megbeszélés tárgyát képezheti minden ajánlat ami 5 számjegyű és 2el kezdődik.
Srácok írja le valaki 1 műszaki vizsga menetét mert úgy érzem le akarnak húzni mindenféle vizsgálatokkal és annak díjszabásaival. Jött 1 haver azt mondta 20.000 mert be kell indítani környezetvédelmi vizsgálat és annak a díja is meg egyéb ilyen dolgok...
Én még tavaly alkudoztam erre a gépre, ebben szintén CBR kerekek voltak, elöl meg valamilyen Kawa fordított teló. Asszem 100k körül ment el. (hajtókaros blokkal)
Igen. a cbr kerekén rajtahagytam mindent féktárcsa, lánckerék, tengely, a távtartókra nem emlékszem. a láncot rövidebbre kell venni pár szemet kiszedni. Évjáratot nem tom, de ha a felnibe bennevan megnézem és megmondom. Az fzr-em 92-es.
atalakitas nelkuli felnicsere? ez jol hangzik. szoval azt modnod,h kivetted a 18"-os FZR kereket ,es beraktad a 17"-os cbr600 kereket,es kesz?fektarcsa,fek,minden maradt azon,amin volt?tehat a cbr fektarcsaja+ CBR lanckereke,csapagya,es az FZR fekpofai,tengelye, villaja,es mukodik? mikori evjaratu es melyik 600-as cbr?
Én ez miatt cserélem kpl.
A lengővilla kb. 1,5-2 cm-rel keskenyebb az FZ-n, mint az FZR-en.
De az összes többi alkatrész, féknyereg, távtartó ugyanaz.
A lánckerék természetesen más, de a féktárcsát már átpakoltam.
Gyerekek, most magam ellen beszélek de én egy cbr600 hátsót tettem bele és semmit nem kellett módosítani . Így 200- nál 8000 ezret forog. 220 nál alig többet. kb 5cm -vel kisebb a hátsó lánckerék átmérője.
Ábrus csak megnézte megy-e a szeméhez?
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
66= 300kg ig terhelhető
V=240km/h IG!
A TKV 12 nemtom mi lehet lehetséges a minta jelölése de erre nem esküszöm.
Mi a csát jelent?
jó hülye vagyok gumiból
http://racing-bazar.hu/alkatre...
ez nekem jót jelent vagy nem ?
Gyula!
Nem viszed el mostmár az egész motort?Oda adnám kevésért,már nagyon útba van!
Mindenféle sört megiszok!
A lengővilla kb. 1,5-2 cm-rel keskenyebb az FZ-n, mint az FZR-en.
De az összes többi alkatrész, féknyereg, távtartó ugyanaz.
A lánckerék természetesen más, de a féktárcsát már átpakoltam.