Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persely távtartó stb.
Elvileg ugyan az a féktárcsa kell rá 267mm 132mm furat stimmel 95ig és rengeteg kb 60 yamaha ezt használja. Szal azzal nem lehet gond.
Sááááárga Zsolti most cserélte a kerekét,konzultálj vele!Nagykátán mostanában nem járok,Email címemre (adatlapomon)küldd el a címed,vagy telefonszámot,aztán megbeszéljük.
csak ugy tudm mas a tengely vastagsaga,ezert cserelnek altalaban komplett futomuvet. ja es a fekrol,miegymasrol nem is beszeltem:)
Persze hogy meglehet ez nem is kérdés. Na válaszoltam is magamnak mert unatkozok.
sztem ebbo lerteni fogja:).
Gyulám azt is meglehet csinálni hogy csak a felnit cserélem? A futóművet nem áll szándékomba.
ok. meggondoltam a tiéd a másikért. Ha Nagykátán jársz hozd magaddal.
Fzrtaliga,a kerékre szerintem itt lesz rá vevő,mert 18-as kerékre már nemigen kapsz gumit,inkább kicserélik komplett 17-es kerékre futóművel együtt.Viszont a gyújtásmodulcserét pedig azért javaslom,mert 600-as motornak az 500-as gyújtásmodul utógyújtást ad,tehát már nyitnak a szelepek, de még ég a keverék,ami gyorsan szét fogja égetni a kipufogó szelepeket.Erről Ábrus tudna mesélni,neki már volt szerencséje szétégett szelepekhez.Nekem viszont(Fzr 500) túl nagy előgyújtást ad a 600-hoz való 3HE-s modul,tehát a csere mindkettőnknek hasznos,ezért ajánlottam.
A széles gumival nagy ívben fordul a moci.
Keskeny gumival jobban lehet sarkon fordulni.
én a helyedben picsánrúgnám ezt a bukós köcsögöt, ha nem hagyna aludni
600-asra gyari meret 130-as, de a 160-as is befer csak akkor annyira nem lehet donteni a kanyarban(leglabbis nekem ezt mondtak:)
Snoopy

Köszi a kipuffot átment a vizsgán a moci.
Holnap visszaviszem, ha neked is jó az időpont.
Milyen sört/bort/páleszt/csokit szeretsz?

blueboy
Áá.. Hagyd. mondd úgy mintha villamos lenne. mittomén villamos kerék lenne.
Nekem van egy Bridgestone 140/60ZR18 Battlax BT-50R RADIAL
Olyan 80%-os állapotú gumi.
nekem is ilyen volt,emiatt csereltem...
megprobalom elmagyarazni,bar most ne mvagyok a toppon. szoval ki van kopva,vagyis a lyuk,amibe a tengely belemegy nagy,a tengely meg kicsi.ezert csorompol.de,ha teszel a ketto koze vmit,akkor mar pont passzentos lesz,es nem csorompol.vagyis a tengelyre rahuzol egy csovet.de mivel a kopas nem egyenletes,ezert a tengelyt fel kell esztergalni henger alakura,es lehet a lyukat is centirozni kell. ezt mind ugy kepzeld el,h a tengely atmeroje kb 7mm.
hanyas hácsó gumi való a 600 ra ill mekkora fér rá?
ezen most 130 as volt
az előbb vágtam ki a kopásjelzőt
és benne volt a beton nyoma ahogy le volt támasztva
használtgumcsi érdekel
Mi van meg is érkezett vagy mi?
Basszus nem hagynak aludni!
Köszi az infót daogyula.

Működik mindkét modul a motoromban de nem tervezem elcserélni, eladni.

Ellenben van egy komplett hátsókerekem lánckerekestűűl gumistúúl semmi baja csak 17es van helyette benne.

meg jobb hátsó + bal hátsó idom eladó ha valakit érdekel.
Nem hiszem. Nem az a fajta, aki állandóan a telefonját buzulja. Zenét hallgat rajta, meg netezik a suliban, ott van WiFi. Sztem. De majd megkérdem, ha összefutok vele (ritka, mert az emeleten alszik )
És esetleg frissített már rajta ROM-ot?
Én akartam menni, de most nézem, hogy szombat elseje, akkó nálunk családi progi van. Tehát vagy péntek, ami holnap, vasárnap. Időt is meg kéne nézni, meg szervezkedni, úgyhogy a holnapi necces.