Erre van egy nagyon egyszerű képlet. Megnézed a használtautón hogy az ilyen állapotúak mennyiért vannak kitéve,átlagolod,majd kicsivel azok alá lövöd be az árat. Ez a sáv a Tiedre saccom szerint 350-390e között reális,ennyiért eladható viszonylag gyorsan,e felett valószínűleg nagyon sokáig kell hirdetni. Ha cserében is benne vagy akkor a csereár a Tiedre stabil 450e Ft.
Szerintem.
Műszaki vizsga most volt nekem és összesen volt 11600 Ft.
Ebből volt 4-5e Ft a tényleges vizsgadíj amit minden vizsgaállomás elkér(ha a KPMhez viszed akkor csak ennyi) és a többit meg mindenféle hivatkozással elkérik tőled mint pl.: előzetes átvizsgálás vagy műszaki vizsgára való felkészítés vagy időszakos átvizsgálás stb.
Környezetvédelmi vizsgálat az nem volt bár... de kaptam a rendszámra egy környezetvédelmis fekete matricát
Tényleg erre is érvényes, hogy nem lehet behajtani vele Bp. belső részébe mint a régi autóknál?
Én is megyek vasárnap du Ausztriába, Kautzen nevű városkába, és onnan jövünk vissza Pécsre Bringával. A városban van egy 100 éves kerékpáros egyesület, azokat kísérjük Pécsre, a kulturális főváros projekt keretében. 603km 4nap! Qrva jó lesz! Bécsben fogadás lesz a Sportminisztériumban!, 2. nap Ják borkostolás, 3 nap Keszthely, majd Pécs! 5 -en megyünk Pécsről! DE NAGY KIRÁLY VAGYOK! Jövő hét szabi, és csak ilyen ketyósokkal leszek körbevéve mint én!
Se nők Se Senki, csak bringa! Hát igen! Tényleg qrva jó lesz!
Elképzelhető, valamim ilyesmit hallottam én is.
Szívem szerint egy kocsmából nézném ott végig a meccset, iszogatnék söröket, nézném a kivetítőt....az jobban tetszene Aztán lehet az lesz ha nem kapunk jegyet.
Pedig jó csaj! A bátyja is drukker oszt négyen megyünk. De Németország jó hely, meg aszongyák, hogy az Allianz aréna se piskóta...Úgyhogy annyira azért nem bánom.
Szerintem.
Ebből volt 4-5e Ft a tényleges vizsgadíj amit minden vizsgaállomás elkér(ha a KPMhez viszed akkor csak ennyi) és a többit meg mindenféle hivatkozással elkérik tőled mint pl.: előzetes átvizsgálás vagy műszaki vizsgára való felkészítés vagy időszakos átvizsgálás stb.
Környezetvédelmi vizsgálat az nem volt bár... de kaptam a rendszámra egy környezetvédelmis fekete matricát
Tényleg erre is érvényes, hogy nem lehet behajtani vele Bp. belső részébe mint a régi autóknál?
Se nők Se Senki, csak bringa! Hát igen! Tényleg qrva jó lesz!
Szívem szerint egy kocsmából nézném ott végig a meccset, iszogatnék söröket, nézném a kivetítőt....az jobban tetszene Aztán lehet az lesz ha nem kapunk jegyet.