Hali!
A 400-as FZR-en ugyanaz a kipufogódob található gyárilag mint a 250-esen? Akinek volt szerencséje élőben összehasonlítani írjon please! Én úgy nézem képek alapján hogy stimmel, csak nem szeretnék póruljárni egy felesleges vásárlással...
Gondolom...ha holnap "ráérek" csinálok egy onboardot egy erősebb körön nem tudom, hogyan rögzítsem a mobilt... 5 megapixeles, annyira nem lehet a ratyi a videója
Ez tényleg egyben van. Az enyémen is ilyen K&RJ dob van, valami isteni a hangja. Bár most éppen gyógyításon van (újatömetem), mert egy kicsit repedtfazék hangja lett, de remélem a hangszíne nem fog változni.
Képzeld! Én is szívok! Nem tudom használni a gépet,mert a légszűrő csonkokat nem lehet visszarakni a helyükre! Ha minden igaz, jövő héten megjönnek az újak. Kezd tele lenni a valagam azzal, ha kell hozzá alkatrész,akkor hetekig tart még megjön. Ha a nyár közepén üt be egy ilyen akkor szétb@sz az ideg! Igaz így is!
A 400-as FZR-en ugyanaz a kipufogódob található gyárilag mint a 250-esen? Akinek volt szerencséje élőben összehasonlítani írjon please! Én úgy nézem képek alapján hogy stimmel, csak nem szeretnék póruljárni egy felesleges vásárlással...
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Te meg kérdezd meg hogy motorbeszámítás lehet-e!