Én a bécsin kaptam majdnem egy jó kis fényképet, de mázlim volt, jött egy lime színű vadiúj Gallardo és rám villantott, 130-al mentem a 60-as táblánál bokor mögött lapultak a kis g.cik... meg is köszöntem előre a Lámbósnak
megbeszeltuk,h meg 3 evig szoba se kerul az eljegyzes.meg egyetemista.eloszor diploma,karrier,majd utana a tobbi. volt aki be akarta mar kotni a fejemet,tanultam az esetbol:)ha akkkor uhlye lettem volna,mar 9 eve hazas lennek
nemrég kaptam infót hogy mától
HÁROM napig minden működő trafi dolgozni fog!
az egész országban!
és a sebességet nagyban túllépőkre vadásznak!
Vigyázzatok
Igaz, valamit mindig valamiért
mert ingyen a szánk se ér össze
ha én olyat tennék amit egyébként utálok
azért tuti elvárnék cserébe valamit!
ha be van kapcsolva a fűtés ez a tetves aljas macska
egyszerűen leszar,
a konvektor tetején horpaszt,
ha nincs fűtés?
állandóan mellém bújkál!
"nem hazassagparti,gyuru kilove."
Tévedés kedves barátom otromba tévedés! Ebből aztán világosan látom hogy semmi de az égvilágon semmi gyakorlati tapasztalatod nincsen az asszonyok terén,pedig ebben a haszontalan portékában egyáltalán nincs kivétel!
Tévedésed azonban veszélyessé válhat ha ki nem gyógyulsz belőle hamarosan!
Nem kell kihúzni semmit. Zégergyűrű le,alátét le,majd fogsz egy jó minőségű vékonyélű csavarhúzót és egyszerűen beszúrod a pereméhez és kifordítod a szimeringet.
Az újat egy hosszú csővel beütöd és kész.(az egész kb:10 perc)
Nekem három van. Egy terhes és állandóan hízeleg(máskor le se sz@r csak ha kaja kell) a másik kettő meg kiküldetésben lehet mert két hete nem jelentkeztek.(mivel mind a kettő srác valószínűleg csajozni mentek)
Beszéltem Ultras fórumtárssal. Meglepően jó modorú,kultúrált fiatalember.
Az előzmények és a kép alapján sokkal rosszabbra számítottam.(jaj bocsánat dehogy,összekevertem Ádámmal! )
A szívére viszont nem FZR felirat van tetoválva.
Gyulam,tegnap linkeltem be:) a lila iskolaban XI-ik motoros talalkozo es borze! a tavalyibol kiindulva nagyon jo lesz! majus 8 szeged,jozsef attila iskola a regi tanpalya mellett a budapesti korutnal.
HÁROM napig minden működő trafi dolgozni fog!
az egész országban!
és a sebességet nagyban túllépőkre vadásznak!
Vigyázzatok
mert ingyen a szánk se ér össze
ha én olyat tennék amit egyébként utálok
azért tuti elvárnék cserébe valamit!
ha be van kapcsolva a fűtés ez a tetves aljas macska
egyszerűen leszar,
a konvektor tetején horpaszt,
ha nincs fűtés?
állandóan mellém bújkál!
Tévedés kedves barátom otromba tévedés! Ebből aztán világosan látom hogy semmi de az égvilágon semmi gyakorlati tapasztalatod nincsen az asszonyok terén,pedig ebben a haszontalan portékában egyáltalán nincs kivétel!
Tévedésed azonban veszélyessé válhat ha ki nem gyógyulsz belőle hamarosan!
Köszönöm!
Az újat egy hosszú csővel beütöd és kész.(az egész kb:10 perc)
Az előzmények és a kép alapján sokkal rosszabbra számítottam.(jaj bocsánat dehogy,összekevertem Ádámmal! )
A szívére viszont nem FZR felirat van tetoválva.