na bazz.2 macskaja is van. most belemtettetek az ideget.ez egy oriasi dolog tole,akkor valoszinu ugyanezt varja vissza?mi lehet az? nem hazassagparti,gyuru kilove.ha motorshowra jon el,nem kerheti,h eladjam a motort. vazz,tuti megint fogyokuraznom kell
Ismerős érzés! Jól gondold meg! Tapasztalataim alapján ezért valószínűleg nagyon megfizetsz! (a macskák is hízelegnek ha akarnak valamit de ha teljesíted utána le vagy sz@rva,mert szerintük te azért vagy hogy kiszolgáld őket! Igaz macskás? )
de gonosz amugy ha o akar vmit,akkor megmondja.erre mar megtanitottam. en olyan vagyok,mint a faek.egyszeru.
"ha utalsz vmire, nem ertem.ha nyomatekosan utalsz vmire,nem ertem. ha egyertelmuen utalsz vmire, nem ertem. ha megmondod mit akarsz, megertem"
nem is mondtam,oriasi meglepetes fogadott tegnap! asszony megkerdezte,h az altalam emlitett motoros talalkozora van-e kedvem kimenni vele! eloszor ledobbentem,azt se tudjam mit mondjak.de a lenyeg,h ha nem jon kozbe semmi,akkor megyunk:)cserebe nem mehetek pentek este gyorsulasira,de ennyit meger:)elete elso motoros talalkozoja!azert ez oriasi teljesitmeny egy olyan embertol,aki utalja a motorokat:)
alatet felejtos. esztergalni kell.eloszor is a tengelybol kicsit leesztergalni,aztan kesziteni egy perselyt, ratenni,es mar jo is. mi megterveztuk,de hamarabb megvetted,mint elkeszult volna.amugy nem veszes dolog,az egesz kb akkora,mint a ceruza vegen a radirt tarto fem bigyo.csak kicsit nagyobb anyagvastagsagu.
en mindig is FZRre vagytam:) es a 250-es FZR utan egy 600-as FZRt vettem.sot,ha ezt eladnam(amit ketlek) egy ujabb FZRt vennek.csak annak a neve mar r6 lenne:)
Ezt a csótányt ismerem!
Erről vettem meg a CBR idomokat,akkor lett kész vele a csávó!
Ültem is rajta,elég szarul vannak kidolgozva rajta a részletek.
Aztán később láttam hogy hirdeti a motort.
Közben látom hogy felébredtél tehát megreggelizem ééééés:FELHÍVLAK!
De ahhoz hogy kitépjem, elöbb a rudat kell kihúznom. Ez csak simán ki lehet húzni? Nem hinném hogy belül nincs semmi ami a hosszirányú elmozdulás ellen nem védi. Meg attól tartok hogy kipiszkálni még kitudom, de az új szimering egy esetleges szoros illesztés miatt nem fog a blokkba belemenni.
"ha utalsz vmire, nem ertem.ha nyomatekosan utalsz vmire,nem ertem. ha egyertelmuen utalsz vmire, nem ertem. ha megmondod mit akarsz, megertem"
Magyarország KOMLÓI ÚT 229
7628 PÉCS, BARANYA MEGYE
Telefon: 06-72-238-994
nem yakAmoto
Erről vettem meg a CBR idomokat,akkor lett kész vele a csávó!
Ültem is rajta,elég szarul vannak kidolgozva rajta a részletek.
Aztán később láttam hogy hirdeti a motort.
Közben látom hogy felébredtél tehát megreggelizem ééééés:FELHÍVLAK!
De ahhoz hogy kitépjem, elöbb a rudat kell kihúznom. Ez csak simán ki lehet húzni? Nem hinném hogy belül nincs semmi ami a hosszirányú elmozdulás ellen nem védi. Meg attól tartok hogy kipiszkálni még kitudom, de az új szimering egy esetleges szoros illesztés miatt nem fog a blokkba belemenni.