Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elírtam,nekem NEM jók!
pont most keres tamas(p071) kuplungot es karbisort:D
na bazz.2 macskaja is van. most belemtettetek az ideget.ez egy oriasi dolog tole,akkor valoszinu ugyanezt varja vissza?mi lehet az? nem hazassagparti,gyuru kilove.ha motorshowra jon el,nem kerheti,h eladjam a motort. vazz,tuti megint fogyokuraznom kell
Kár,nekem jók.De köszi!
Milyen találkozó?Mikor?
250ccmre:) komplett kuplung, gyujtás, dekli, hajtokar!:)
A macskát is csak olyanra tudod megtanítani amit Ő is meg akar tanulni!(másra nem!)
Ismerős érzés! Jól gondold meg! Tapasztalataim alapján ezért valószínűleg nagyon megfizetsz! (a macskák is hízelegnek ha akarnak valamit de ha teljesíted utána le vagy sz@rva,mert szerintük te azért vagy hogy kiszolgáld őket! Igaz macskás? )
Milyen van,és mekkora gépre?
esetleg valakinek fzr alkatrész?:D
de gonosz amugy ha o akar vmit,akkor megmondja.erre mar megtanitottam. en olyan vagyok,mint a faek.egyszeru.
"ha utalsz vmire, nem ertem.ha nyomatekosan utalsz vmire,nem ertem. ha egyertelmuen utalsz vmire, nem ertem. ha megmondod mit akarsz, megertem"
YAKOMOTO BT.
Magyarország KOMLÓI ÚT 229
7628 PÉCS, BARANYA MEGYE
Telefon: 06-72-238-994

nem yakAmoto
valamit akar
nem is mondtam,oriasi meglepetes fogadott tegnap! asszony megkerdezte,h az altalam emlitett motoros talalkozora van-e kedvem kimenni vele! eloszor ledobbentem,azt se tudjam mit mondjak.de a lenyeg,h ha nem jon kozbe semmi,akkor megyunk:)cserebe nem mehetek pentek este gyorsulasira,de ennyit meger:)elete elso motoros talalkozoja!azert ez oriasi teljesitmeny egy olyan embertol,aki utalja a motorokat:)
engem is erdekelne,mert sztem nalam is ereszt.legalabb is erre gondolok,mert ott iszonyat dzsuvas minden.bar lehet a lancspray miatt...
alatet felejtos. esztergalni kell.eloszor is a tengelybol kicsit leesztergalni,aztan kesziteni egy perselyt, ratenni,es mar jo is. mi megterveztuk,de hamarabb megvetted,mint elkeszult volna.amugy nem veszes dolog,az egesz kb akkora,mint a ceruza vegen a radirt tarto fem bigyo.csak kicsit nagyobb anyagvastagsagu.
de nem olyan eles,olyan csipas
en mindig is FZRre vagytam:) es a 250-es FZR utan egy 600-as FZRt vettem.sot,ha ezt eladnam(amit ketlek) egy ujabb FZRt vennek.csak annak a neve mar r6 lenne:)
Reggel 6 óta óta fent vagyok már.
az nem fog kijönni, azon a kis helyen kell dolgozni
kikoltoztettek?:P
Kis türelmet,ha végeztem kimegyek és megtanulmányozom a lehetőségeket.
Ezt a csótányt ismerem!
Erről vettem meg a CBR idomokat,akkor lett kész vele a csávó!
Ültem is rajta,elég szarul vannak kidolgozva rajta a részletek.
Aztán később láttam hogy hirdeti a motort.
Közben látom hogy felébredtél tehát megreggelizem ééééés:FELHÍVLAK!
Köszi!

De ahhoz hogy kitépjem, elöbb a rudat kell kihúznom. Ez csak simán ki lehet húzni? Nem hinném hogy belül nincs semmi ami a hosszirányú elmozdulás ellen nem védi. Meg attól tartok hogy kipiszkálni még kitudom, de az új szimering egy esetleges szoros illesztés miatt nem fog a blokkba belemenni.
Jajj de szép. Na ez kellene.