Hihetetlenek az emberek. Mindketten hibásak voltak. A motoros mert nem a megengedett sebességgel ment és a Skodás, mert nem tartotta be a KRESZ-t. Sajnos itt mutatkozik meg az, hogy miért is ilyen ez az ország...ilyen emberekkel van tele, tisztelet a kivételnek persze. Én is tegnap megcibáltam a bajszát, sity-suty 140 lett a 60-as táblánál, na de könyörgöm, sehol senki, az út teljesen egyenes, mellesleg milliószor mentem már arra, tiszta, relatíve jó minőségű út... amint közeledtem a lámpás kereszteződéshez már lassítottam. Pedig lámpa van, nem is 1...
Én azt mondom, aki hülye az haljon meg, de mást ne vigyen magával a sírba...
A váltókarnál a blokkban van egy szimering, ez nálam kicsit ereszt. Szerencsére nem nagyon, hosszabb utak után pár csepp.
Nem a dekli alatt, abban asszam csak O-gyűrű van, hanem belül.
A blokk bontása nélkül ez cserélhető?
Az előző tulaj úgy oldotta meg, hogy tett rá még egy O-gyűrűrt, egy alátétet, és egy seeger gyűrűvel biztositotta az egészet. De mostanra tiszta rittyó lett a lánckerék környéke.
A lánckerék meg kicsit lötyögött, kell szereznem lemezes biztosítót hozzá, mer az sem volt rajta.
Van direkt szilikonmentesítő folyadék,igaz nem erre a célra és nem ekkora kiszerelésben,de tökéletes,
de jobb híjján sima lakkbenzin hígító is megteszi,
de dörzsölni kell míg fokhagymaszagú nem lesz,
persze azt mondanom sem kell gondolom h
már a csiszolásnál figyelni kell arra h mindenütt egyenletesen vegyünk le a felületből,hogy ne adjuk meg a torzítás esélyét
Én azt mondom, aki hülye az haljon meg, de mást ne vigyen magával a sírba...
freddurst75@freemail.hu
Yamaha TZR/TDR/FZR tanksapkához keresek zárat kulcsal!
Azért én sem birtam ki
aki nem volt ott hiába okoskodik
http://www.nyugat.hu/tartalom/...
Nem a dekli alatt, abban asszam csak O-gyűrű van, hanem belül.
A blokk bontása nélkül ez cserélhető?
Az előző tulaj úgy oldotta meg, hogy tett rá még egy O-gyűrűrt, egy alátétet, és egy seeger gyűrűvel biztositotta az egészet. De mostanra tiszta rittyó lett a lánckerék környéke.
A lánckerék meg kicsit lötyögött, kell szereznem lemezes biztosítót hozzá, mer az sem volt rajta.
videó
cd játszó
Ráadásul mikrométeres pontosságnál már nem az igazi a látásom.
most én röhögök magamban
a macskám meg azt hiszi bajom van
------lehet jól hiszi-----
de jobb híjján sima lakkbenzin hígító is megteszi,
de dörzsölni kell míg fokhagymaszagú nem lesz,
persze azt mondanom sem kell gondolom h
már a csiszolásnál figyelni kell arra h mindenütt egyenletesen vegyünk le a felületből,hogy ne adjuk meg a torzítás esélyét
árafaszságoktól.