Mellesleg Nekem is úgy lett a kis frézi, hogy eccercsak megláttam és megszerettem, írtam a Ferinek, Ők felhozták én pedig belevágtam...mindannyiunk nem kis örömére
én az első FZR-re nagyon vágytam. Még a főiskola kezdete előtt mentem vele, letaglózott a 250-es ETZ-ről átülve. Befejeztem a sulit, munka és meg is vettem cimborámtól. A régi szép gondtalan évek...
Nem kell valakinek pályamotor, egyrészes bőrruha, csizma, kesztyű?
Nekem véletlenül lett FZR-m, de nem bántam meg. Tetszik is, jó is. Hétfőn nagyon jót motoroztam vele Pesten. Igaz egy fekete BMWs autós gyerek letolt a picsába, de nem nagyon akartam kekeckedni, mert a forgalmi helyzet bebonyolódott...
ooóóóó elfelejtettem pedig ma jártam arra
Am mi olyan sürgős?
még most jöttek vissza a fecskék
Pont ma beszéltünk a bogárról meg a galambról a plexin
Erre olyat csattant valami ,kb 180 körül h később az utasom megkérdezte mi romlott el a motoron mert hatalmas pukkanást hallott
már majdnem teljes sötét volt szerintem denevér
Nem igaz. Én imádom a motoromat csak ha valamikor majd váltásra adom a fejem, akkor tuti 600-750-1000-es gixxer lesz belőle...
Ma ahogy Prágából mentem át Lisszabonba, pont elment mellettem egy fehér kis fábiás és nyomtam egy print screent, de elfelejtettem elmenteni restart előtt. Szóval gondoltam Rád
Elmentek Ti a picsába mindannyian !
Esküszöm mind mind más motoron szeretnétek ülni mint amilyenetek van. Tisztelet a kivételnek (Bekesanyi, aki FZR-NÉL MARAD csak épp nagyobbat akar) Én szeretem ezt a 600-ast, és nem adnám oda semmilyért !
Ma bekerült a konyhámba a sütő. A gond, hogy a konyhaszekrénynek nincsen olyan része, ahova beépíthető, és most pénzem sincs venni hozzá szekrényt. Fenyő deszkából kap egy keretet, és azzal a helyére rögzítem. Egy kimaradt felső szekrényt szétkapok, és az lesz az előlap alsó sütő alatti része, hogy mutasson. Kap a tetejére egy sima bútorlapot (majd keresek v.mit, és arra pedig megy a mikró, így nem is lesz feltünő, hogy tákolva van. Elmondani azért könnyebb volt mint megvalósítani. Ja + lekentem még 1 sorral az előszobát. költözés : T-12 nap
Hogy is mondtad? ez az 50+-osoknak való. Én 22 vagyok egy kis túlzással, előttem a sebesség. Majd ha megöregszem akkor ilyen lesz...de addig még át kell rágni magam a sporton, sm-en, cross-on esetleg....
Nem is mondtam, találkoztam Hai-val. Pöpec a motorja, főleg a GP matricázás, meg a smiley szépen szól a kis Martinovics is rajta.
ábrus, csak kötözködök Thomas-al, szívesen veszem az infót bárkitől, főleg Tőled
Nem kell valakinek pályamotor, egyrészes bőrruha, csizma, kesztyű?
Am mi olyan sürgős?
még most jöttek vissza a fecskék
Pont ma beszéltünk a bogárról meg a galambról a plexin
Erre olyat csattant valami ,kb 180 körül h később az utasom megkérdezte mi romlott el a motoron mert hatalmas pukkanást hallott
már majdnem teljes sötét volt szerintem denevér
De mondta itt azt valaha valaki hogy azért járunk FZR-rel mert mindig is ilyenre vágytunk?
Téligumi?
de csak a bevásárlókosárról a női cipőboltban
azt már rengeteget tartottam
mindent tudok róluk
Ma ahogy Prágából mentem át Lisszabonba, pont elment mellettem egy fehér kis fábiás és nyomtam egy print screent, de elfelejtettem elmenteni restart előtt. Szóval gondoltam Rád
Esküszöm mind mind más motoron szeretnétek ülni mint amilyenetek van. Tisztelet a kivételnek (Bekesanyi, aki FZR-NÉL MARAD csak épp nagyobbat akar) Én szeretem ezt a 600-ast, és nem adnám oda semmilyért !
Ma bekerült a konyhámba a sütő. A gond, hogy a konyhaszekrénynek nincsen olyan része, ahova beépíthető, és most pénzem sincs venni hozzá szekrényt. Fenyő deszkából kap egy keretet, és azzal a helyére rögzítem. Egy kimaradt felső szekrényt szétkapok, és az lesz az előlap alsó sütő alatti része, hogy mutasson. Kap a tetejére egy sima bútorlapot (majd keresek v.mit, és arra pedig megy a mikró, így nem is lesz feltünő, hogy tákolva van. Elmondani azért könnyebb volt mint megvalósítani. Ja + lekentem még 1 sorral az előszobát. költözés : T-12 nap
Nem is mondtam, találkoztam Hai-val. Pöpec a motorja, főleg a GP matricázás, meg a smiley szépen szól a kis Martinovics is rajta.