Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mi lesz a projekt?
ja, pár évig szünet, nincs elég pénz, ami van kell másra
Itt van Bagoly majd megmondja hogy mi van.(két képpel tudok segíteni)
Mellesleg Nekem is úgy lett a kis frézi, hogy eccercsak megláttam és megszerettem, írtam a Ferinek, Ők felhozták én pedig belevágtam...mindannyiunk nem kis örömére
Ez mind kellene, de pénz az nincs rá.

ábrus, csak kötözködök Thomas-al, szívesen veszem az infót bárkitől, főleg Tőled
Na mi van,felszámolod az állományt?
én az első FZR-re nagyon vágytam. Még a főiskola kezdete előtt mentem vele, letaglózott a 250-es ETZ-ről átülve. Befejeztem a sulit, munka és meg is vettem cimborámtól. A régi szép gondtalan évek...

Nem kell valakinek pályamotor, egyrészes bőrruha, csizma, kesztyű?
Nekem véletlenül lett FZR-m, de nem bántam meg. Tetszik is, jó is. Hétfőn nagyon jót motoroztam vele Pesten. Igaz egy fekete BMWs autós gyerek letolt a picsába, de nem nagyon akartam kekeckedni, mert a forgalmi helyzet bebonyolódott...
ooóóóó elfelejtettem pedig ma jártam arra
Am mi olyan sürgős?
még most jöttek vissza a fecskék

Pont ma beszéltünk a bogárról meg a galambról a plexin
Erre olyat csattant valami ,kb 180 körül h később az utasom megkérdezte mi romlott el a motoron mert hatalmas pukkanást hallott
már majdnem teljes sötét volt szerintem denevér
Akkor gondolom én ne ugassak bele.
Holnap felhívlak aztán megdumáljuk.
Akkor elmegyünk!
De mondta itt azt valaha valaki hogy azért járunk FZR-rel mert mindig is ilyenre vágytunk?
Na mesélj akkor nekem kis gőzmozdony... Hogyan működik a kuplungkosár?!
Ezt így nem is fogod érteni. Fordítsd meg a kosarat.
de szép bauxit, honnan van?
én is kérdezhetek?
Téligumi?
Van Nékem egy ilyen képem és Bagoly mester is próbálta elmagyarázni, hogyan megy ez és mi a gond, de azért nem értem 100%-ig.
kuplungkosár? Olyan nekem is van a motoron. Tudom, mert hallik.
Kérdezz nyugodtan
de csak a bevásárlókosárról a női cipőboltban
azt már rengeteget tartottam
mindent tudok róluk
Mindenki aluszik? Most akartam a kuplungkosárról kérdezni..
Nem igaz. Én imádom a motoromat csak ha valamikor majd váltásra adom a fejem, akkor tuti 600-750-1000-es gixxer lesz belőle...

Ma ahogy Prágából mentem át Lisszabonba, pont elment mellettem egy fehér kis fábiás és nyomtam egy print screent, de elfelejtettem elmenteni restart előtt. Szóval gondoltam Rád
Elmentek Ti a picsába mindannyian !
Esküszöm mind mind más motoron szeretnétek ülni mint amilyenetek van. Tisztelet a kivételnek (Bekesanyi, aki FZR-NÉL MARAD csak épp nagyobbat akar) Én szeretem ezt a 600-ast, és nem adnám oda semmilyért !
Ma bekerült a konyhámba a sütő. A gond, hogy a konyhaszekrénynek nincsen olyan része, ahova beépíthető, és most pénzem sincs venni hozzá szekrényt. Fenyő deszkából kap egy keretet, és azzal a helyére rögzítem. Egy kimaradt felső szekrényt szétkapok, és az lesz az előlap alsó sütő alatti része, hogy mutasson. Kap a tetejére egy sima bútorlapot (majd keresek v.mit, és arra pedig megy a mikró, így nem is lesz feltünő, hogy tákolva van. Elmondani azért könnyebb volt mint megvalósítani. Ja + lekentem még 1 sorral az előszobát. költözés : T-12 nap
Én is, főleg, hogy le se ér róla a lábam rendesen
ja pöpec, de elfelejtettem elkérni egy körre
Hogy is mondtad? ez az 50+-osoknak való. Én 22 vagyok egy kis túlzással, előttem a sebesség. Majd ha megöregszem akkor ilyen lesz...de addig még át kell rágni magam a sporton, sm-en, cross-on esetleg....

Nem is mondtam, találkoztam Hai-val. Pöpec a motorja, főleg a GP matricázás, meg a smiley szépen szól a kis Martinovics is rajta.