Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is baj hogy nem lesz 1 kis ideig sisak addig se motorozok forgalomba.
Estig meggondolom az ajánlatod. . .
25+posta.
Mond a pofátlan ajánlatot és meglátjuk.
Ha nem viszi senki akkor szólj és lesz egy pofátlan ajánlatom.(mert tavaly ősszel már mentem egy tiszteletkört Pestre sisakpróba miatt és nem élveztem)
Én meg láttam a napot.
láttam ma egy pirosfehér kis fzr-t a kerepesi úton.. inkább 250esnek néztem, de lehet 400as volt.
Pápá RÁMBOU.
5,6-os lövedék 6mm-es START patronnal,a muzeális nem csak a régi kovás puskákat jelenti! Légpuskánál jobb,de igazán a gumisok az erősek.Na csákány,holnap leszek.http://www.nethirlap.hu/keseru...
Lő? dehogyis... megfogja a csövinél, oszt' suhint vele
A szemed ha eltalálja RÁMBOU. .
És ez akkor most mit lő ki? Vagy ez "múzeális" hatástalanítva van?
dehogy tekertunk! oszinten szolva azt se tudom hogyan kell:)
az, h valos-e nem tudom.az eloeleterol nem tudok sokat.az tuti,h en mar legalabb a 3. tulaja voltam.de sztem inkabb 6-7. ha nagyon akarod,talan meg elo tudom keresni az eredetvizsgarol szolo papirt,azon ugy tudom fel van tuntetve a km ora allas is.
Nézzétek meg a főoldalra kitett: Elférünk, Gyerekek videó riportot...jóféle lett
Az a baj, hogy pont az nap van a SportMotorKlub itt pesten szóval ... de majd legközelebb Feri Ti tekertetek az órán? KM-en? Nem gond, csak kérdezem, hogy ez valós km-e?
http://radio88.hu/motor_show
a street fighter show nagoyn jo volt tavaly.kivegezte a suzukit:) csak ezert mar erdemes eljonni, szoval mindenkinek szol!
en beszelek asszonnyal,h ne tervezzen semmit arra a hetvegere.bar nehez lesz,mert pont aznap leszunk 2 ev 3 honaposak.(nem rohog,meg friss a kapcsolat ) szoval en kint leszek.ha nem,akkor asszony kinyirt
Már ha addigra össze sikerül rakni.
Igen hallottam Menni kéne, de addig majd összecsörgünk.
gondolom akkor azt is hallottad,h majus 8-an motoros talalkozo, street fighter show, halalgomb, stb. a lila iskolaban. tavaly voltunk,jo volt! ott vettunk nagyon olcso gumikat,meg mindenfele kiegeszitot.ja igen,borze is lesz:) es ami a legfontosabb, 20 eves motor szepsegverseny! lehet benevezek:)
Akinek van kedve, Máj 1 Üllési tó.
Lányom 3 éves lesz, meg ilyenkor az egész falu kiköltözik. Bogrács kaja pia. Szívesen látom aki erre jár
ez slavia,nem?
a koruton szaguldozo hulye piros-feher motorosokat