Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm barátom abból lesz meg a jövőhéten a műszaki.
Küldtem Neked pénzt hogy ne legyél csóró.
Én sajnos ma csak tv-ből nézhetem.
Én pont akkor megyek arrafelé motorkával. De fekete, és nincs rajta zöld, úgyhogy ne bántsatok!
jajj bázzmeg....hát ezen könnyesre röhögtem magam

"azt hiszi én vagyok a NASA"

én már biztos h megyek kunmadarasra
Néró jó lemezt 4.7-ig túlír,csak engedélyezni kell a beállításokban.
Megoldottam .
De akkor meg a nyomi szemét konvertáló pont annyival írja nagyobbra hogy ne férjen rá 1 lemezre 4,55G és már nem bírom ki írni.
Az aspect,és Standard módokat állítsd be,ne hagyd autón,mert akkor ő állítja be,és alapból maxira megy.Kérdezd Mlast,vagy Qray-t,ők a hackerek!
2 millió giga szabad hely? A qrva nénikéjét.
Na hát ilyet nesze winfos 7.
Konvertálni akarok 2g avit dvd-be erre ezt írja ki azt hiszi én vagyok a NASA hogy ekkora helyem legyen. . .

Megoldjuk
A sima mosogatószivaccsal meg levizsgázik aztán húzol pár kövér gázt és mire hazaérsz ki is ég belőle.(ha nem húzod ki vizsga után)
CB-400 törökbálint oda vissza 3. padló ki kellett égetni a rendszert de a hever nem vette ki a dörzsit jól nézett ki benne.
igaz 250 esnél próbáltam ,,,de ott nem volt gond
De jó ötlet.
Jaja és úgy felizzik benne mint kohóba az acél.
Ja ja fradi-Újpest meccs lesz és a sok BUZI zöldet verik. .
Van már valami matrica környezetvédelmi besorolás az is pízbe kerül.
H csak halkítani akarod tok 1 jó módszert:
dörzsis mosogató tod amelyik csak drótból van,
nya azt összekötözöd dróttal,hagysz 1 kis szárát,
bedugod a kipuba a lábtartó felől,úgy hogy kinthagyod a drót szárát, ,igy könyen ki tod húzni,müszaki után
Mér? Mentek buzit verni?
Azért mert beszéltem a kollégámmal aki bejáratos oda ahol a kockalámpás FZR-t hirdetik. Megkérdeztem Neked hogy szoktak-e beszámítani és azt mondja hogy igen,előfordul hogy mozogjon a készlet. Mondta azt is hogy ment vele és nagyon egyben van,pöccintésre indul és szépen jár,szinte minden eredeti rajta,Svájcból jött.
Ha Téged komolyan érdekel akkor valamelyik nap elmegyek és konkrétan megkérdezem Neked. (egy kicsit ismerem az embert mert karosszériamunkát már csináltattam vele,idősebb normális ürge)
Ez nem motorkereskedés hanem egy karosszéria és fényező műhely csak néha szoktak behozni motorokat eladásra.(van ott egy öreg túra BMW legalább megnézem)
Ébredtünk?
Ha más viszi vizsgára,akkor jó ár,de zöldkártya nincs motorra,legalábbis nekem még nem volt.