H csak halkítani akarod tok 1 jó módszert:
dörzsis mosogató tod amelyik csak drótból van,
nya azt összekötözöd dróttal,hagysz 1 kis szárát,
bedugod a kipuba a lábtartó felől,úgy hogy kinthagyod a drót szárát, ,igy könyen ki tod húzni,müszaki után
Azért mert beszéltem a kollégámmal aki bejáratos oda ahol a kockalámpás FZR-t hirdetik. Megkérdeztem Neked hogy szoktak-e beszámítani és azt mondja hogy igen,előfordul hogy mozogjon a készlet. Mondta azt is hogy ment vele és nagyon egyben van,pöccintésre indul és szépen jár,szinte minden eredeti rajta,Svájcból jött.
Ha Téged komolyan érdekel akkor valamelyik nap elmegyek és konkrétan megkérdezem Neked. (egy kicsit ismerem az embert mert karosszériamunkát már csináltattam vele,idősebb normális ürge)
Ez nem motorkereskedés hanem egy karosszéria és fényező műhely csak néha szoktak behozni motorokat eladásra.(van ott egy öreg túra BMW legalább megnézem)
"azt hiszi én vagyok a NASA"
én már biztos h megyek kunmadarasra
Konvertálni akarok 2g avit dvd-be erre ezt írja ki azt hiszi én vagyok a NASA hogy ekkora helyem legyen. . .
dörzsis mosogató tod amelyik csak drótból van,
nya azt összekötözöd dróttal,hagysz 1 kis szárát,
bedugod a kipuba a lábtartó felől,úgy hogy kinthagyod a drót szárát, ,igy könyen ki tod húzni,müszaki után
Ha Téged komolyan érdekel akkor valamelyik nap elmegyek és konkrétan megkérdezem Neked. (egy kicsit ismerem az embert mert karosszériamunkát már csináltattam vele,idősebb normális ürge)
Ez nem motorkereskedés hanem egy karosszéria és fényező műhely csak néha szoktak behozni motorokat eladásra.(van ott egy öreg túra BMW legalább megnézem)