Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakosi kollega. Mizu? Hogy vagy?
Ábrus,ha neked is lenne ilyen,lehet messzire elkerültek volna a hívatlan látogatók!
Vagy engem?
Gyulám te lökött vagy. Kit akarsz lelőni? Szomszéd mamát?
Van hozzá tartalék plexi,vagy rendelhető hozzá?Az enyém már nagyon karcos,de ahhoz nem kapható.
Látom,elfogadnám,csak most nincs rá keret,vettem karbisort,és egy kis otthonvédelmi eszközt.
58-59-es
Rendben,mekkora méretű?
De a kajálás megvan jó kis fehérje.
Azért adom ennyiért mert akkor talán elmegy és veszek helyette valami feltéphetőt.
Na leteszteltem a szemüveges ponto,t műanyag száras volt csak és ne mozgott az orromon.
Ja a kívánságod miatt jössz 1 jobb szemmel nekem mert mikor az arra rendszeresített nyíláson bedugtam a fejem,és fel akartam venni a szemüveget,majdnem kiböktem a szárával a szemem. . .
Vagyis mégy kapálni. Az a Shubi nem túl olcsó?Én 100000-alatt nemigen láttam újat,ezért keveslem az árát ennyiért!
Most megyek kertet rendezni.
100km/h felett nyáron qrvára zavaró tud lenni egy bogárfelhő arccal szétválasztása is.(mintha pofánlőnének söréttel)
Van mikor lehajtom 1 sprint erejéig de többnyire nyitva.
Zavar kurvára.
" megfelelő erre rendszeresített nyíláson beledugod a fejed (ideális esetben nem a kárpitot látod hanem a környezetedet) "
engem bukóban vert már fejben bogár 160-nál. Qva nagyot üt. szemüveg és sisak róstély nélkül szerintem már nem lenne szemem. Tényleg nem szoktad lehajtani?
3: A technológiai folyamat a következőképpen működik:
1: megfogod a sisakot
2: a megfelelő erre rendszeresített nyíláson beledugod a fejed (ideális esetben nem a kárpitot látod hanem a környezetedet)
3: fogsz egy bármilyen (nap)szemüveget (lehet hogy keresni kell de ha végképp nincs akkor elkéred a takarítónéni vagy a portásbácsi olvasószemüvegét)
4: a már sikeresen felvett sisak megfelelő nyílásán át felveszed a szemüveget(nem egyszerű)
5: megvizsgálod hogy a szár vége nem emeli-e meg az orrmányodon az szemüveget.
6: a folyamatot fordított sorrendben is elvégzed (siker esetén az alaphelyzet áll fent)
7: dokumentálod felénk az eredményeket
A szemüveges próbát ha akarnám se tudnám leellenőrizni mert nekem ilyen van sajnos.

Iota. Motorosboltban vettük Itt Dunaújvárosban.
Az 1. hez ja és kb 8-10 alkalommal volt rajta mert utasként használta.
1. Akitől vettem az 2 éve vette Angliába mikor kint volt 1 forgatáson.
2. Nekem 1 számmal nagyobb szóval nem érzem magam jól benne.
Meg igazat megvalva utálom a rostélyt és zavar a szemem előtt régen se szerettem mindig fel volt hajtva. Szemüveggel nem próbáltam nem szeretem motoron a szemüveget se nekem valahogy a plaxi és a szemüveg is kordinációs zavart okoz.
3.nem karcos.
4. Irányár van írva.
5.