Az...
Meg hogy nem rugdalták le a veséjét az esés után.
Dombóváron a múlt hétvégén a Tesco-nál ugyanígy meghalt egy motoros, meg a söfőr is akibe beleszaladt. Aszonták cc 200-al ment.
Használ itt valaki felnyitható bukót?
Addig a Grex RF2-essel szemezgettem, de most találtam róla nem túl biztató információt. Szerintetek milyen érdemes nézni?
Sajnosa boncteremben viszonylag kevés jelenleg is forgalomban levő cucc van. max 40k a lélektani felső határ amit ki tudnék fizetni, de természetesen nem akarok annyit.
1: Kb:mennyi idős lehet?(a sisak,nem Te)
2: Ha felveszed mennyire jó rád? Ha felteszel egy napszemüveget akkor mennyire van helye hátul a szárnak? (ugyanis én szemüveges vagyok és a sisakok nagy része ezért esik ki)
3: Miért ilyen karcos a plexi? (vagy nem karcos? )
4: Az ár természetesen sok.
5: Egyenlőre ennyi.
Ez biztos jó kis sitykó. Nekem ennél öregebb, xarabb súbert van, azzal is meg vagyok elégedve, tök csendes, alul nyaknál zárt típus.
Csak már kicsit foszlik a bele
Meg hogy nem rugdalták le a veséjét az esés után.
Dombóváron a múlt hétvégén a Tesco-nál ugyanígy meghalt egy motoros, meg a söfőr is akibe beleszaladt. Aszonták cc 200-al ment.
Használ itt valaki felnyitható bukót?
Addig a Grex RF2-essel szemezgettem, de most találtam róla nem túl biztató információt. Szerintetek milyen érdemes nézni?
Sajnosa boncteremben viszonylag kevés jelenleg is forgalomban levő cucc van. max 40k a lélektani felső határ amit ki tudnék fizetni, de természetesen nem akarok annyit.
2: Ha felveszed mennyire jó rád? Ha felteszel egy napszemüveget akkor mennyire van helye hátul a szárnak? (ugyanis én szemüveges vagyok és a sisakok nagy része ezért esik ki)
3: Miért ilyen karcos a plexi? (vagy nem karcos? )
4: Az ár természetesen sok.
5: Egyenlőre ennyi.
Csak már kicsit foszlik a bele
http://www.kepesmotor.hu/zart_...