Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem meg ez a fasszopó nyaralás feszít.. eddig kinéz vagy 30-40ezer kajára, mindenre a két hétre. faszom
Megnéztem azóta a Kunmadár programját. Szerintem még nem lesz motor.
Illetve idő se sok.
Lassan vizsgaidőszak, ház sincs még kész
lehet hulye gondolat,de mivel sor 4rol van szo,ezert 2-2 henger(ill dugattyu) mindig egyutt mozog. ha azt mondod,h 1 henger nem megy,es annak a pipajat megcsereled a parjaval,meg tudod allapitani,h hol a hiba.ha ugyanaz a henger nem megy,akkor gyertya.ha a masik,akkor lehet trafo, kabel, pipa. persze csak akkor mukodik,haeleg hosszuak a kabelek a cserehez:). persze ehhez feltetelezn ikell,h gyujtasproblemas,es nem karbi baja van...
Két napig száradt és kuttya baja,de a pipáknál kifújattam,még akkor és a helyzet változatlan volt
Ha meg a gyújtáskapcsoló ázik be akkor nem csak 1 henger nem megy hanem be sem indul ,
szerintem
vagy mitomén
lehet,h a gyertya,v a gyertyapipa zarlatos
Nagyon rendbe van. Szép motor!
Debreceni létedre nem hallottál még róla?
Itt van a szomszédban!
Am tervben van
Sziasztok! Na most jó hülye voltam!
Szia Tamás! Kuplung kosár bontott van, 10000ft, karbisor nincs
Szia Tamás! Kuplung kosár bontott van, 10000ft, karbisor nincs
sztem nem mert beindul ,csak kibaszott nagyokat lő és 1 henger oda
Gyújtásizékulcsnál? mer álló motorná máshova nem folyik.
Az esőben álltó helyében,beázott a 600 cáz
Szerintetek hol ha nem a pipánál? Ott már megnéztem és kifújtam mindent
Lemegyek nemistudom hány km, és majd mondod h akko egy kör a tömb körül. De köszi, ha arra kötök valami biztit, feltétlen szavadon foglak! tényleg érdekel milyen
HA lejössz Debrecenig, odaadom egy karikára.
jó lenne kipróbálni egy hatszázast..
mindenkinek a sajat motorja a legszebb,meg szep, h magamra veszem,ha leszoljak:) tudom,nem bmw,na de akkor is
De rohadt vagyok!
Látom fiatal barátom rosszul esett az az egy megjegyzés!
Nincsen vele semmi baj csak jól esett beszólni.(esetleg hogy "csak" 600-as
javitok,nem volt meg a 2/3-ad,csak a tobbseg.akkor se hiszem,h panikolni kellene.majd ha felemelik 500Ft fole a benya arat.de akkor mar ugyis parasztlazadas lesz
ez nem politikai fórum, de megjegyzem a 2/3 csak bizonyos törvények, és az alkotmány módosításához jók. Ezeket a Közt. elnök bármikor megvétózhatja. Nem tudnak "tejhatalomra" szert tenni úgysem. Én őszintén megmondom, ne is szavaztam (igazából életemben még sohasem, mert mindig volt jobb dolgom)
Talán még jobb is, hogy nem kell minden kis szar miatt veszekedni majd. Talán...
mellsleg Abrus meg mindig nem valaszoltal,miert gaz a motorom.latsz rajta vmit? a repedes az a galamb volt,a vegsulyok meg felkesz allapotban vannak.az majd le lesz festve atlatszo pirossal,es be lesz rovatkolva, aztan meg lelakkozva.
kb mint ez:
http://ducatiperformance.hu/im...
Na vazze,reggel 6-óta olvastam vissza a hétvégi termést itt !Én meg vagyok elégedve a kis tükrökkel,igaz kicsit látszik benne a vállam,de most már kényelmesen kiférnek a vaskapun,és jobban mutat mint a régi nagyok!Tartaléknak azért megtartom őket,a tükör mindig fogyóeszköz! Jut eszembe,a karbikat én is cserélni akarom,még mindig sokat eszik a motor,nekem buheráltak a tűk,a Vaterán is csak 600-hoz valót árulnak.Asszem Snoopynak volt 500-hoz karbisora,SNOOPY,jelentkezz!
csak nagyon hallkan megjegyzem,8 eve folyamatosan 2/3 volt. csak az utolso fel evben volt kevesebb. mszp+szadesz=2/3. szoval akkor mitol is felunk?most annyi tortent,h mas kerult a husos fazekhoz.