az a zzr 400-as,es haverome:) amugy lenyugozo,milyen jo allapotban van.volt szerencsem hosszabb tavon kiprobalni.komolyan mondom,otthon a fotelem kenyelmetlenebb,mint ez a gepezet...
Alapvetően nem rosszabb a motor mint amúgy ettől, de azért jó volna megcsinálni...karbisor kéne, a fogyasztás és egyéb dolgok (kis fordulaton való fulladozós dadogás) kiküszöbölésére...
Azon a képen még egész férfias voltál, most meg nézz magadra, a tökéletesen kisportoltból, macinacis micimackó lett
Ha DOT számra gondolsz, akkor az 4 jegyű a 2000 után gyártott gumiknál. "nullás" gumik már ezek, és eredeti Cseh gyártmányok, úgyhogy még a szalonból is ezzelgurult ki. Annyit csináltak csak vele, hogy az elsőket és hátsókat megcserélték. Most vadásznék olcsón használt 13-as nyárigumikra, vagy új minőségi olcsó gumikra.
tényleg jó idő van... forró az aszfalt.! de azért vigyázni a fehér csíkokkal, mert szépen megcsúszik rajtuk a racetech is.
Na de... hungaroringen, vagy OB van, vagy Alpok Adria... nem tudom, mindenki mást mond, tegnap voltam kint, speciál 25-ösök voltak, szóval szerintem alpok adria van... ma vannak a futamok. Jön ki valaki nézelődni?
Reggelt huszárok valóban jó időnek ígérkezik ma. Sürgősen le kéne tennem a nagy A-t mert édesanyám állllllllandóan baszogat, hogy ha így elkapnak a rendőrök akkor elveszik a motor is meg a jogsit is....na mindegy. Szóóóval. Ki tudna nekem segíteni keresni kuplunk kosarat és karburátorsort? én próbálgattam ott ahol én gondóóóótam, de ott semmi 250-es alkatrészt nem találtam, japánból meg nem szívesen rendelnék
Eredeti gumi? 8 éves autón? 114e után? Ez nekem hihetetlennek tűnik... a gumi oldalfalán van 1 3jegyű szám, az a gyártás hete-éve, azt nézd meg.
Bár, ha a nagymami vezette, élképzelhető
Ébresztő !
Jó reggelt mindenkinek. Most néztem az időjárást. 21 fok lesz.
Motor még mindig nem sürgős felkiáltással a szerelőnél.
Szopás.
Bár amúgyis konyhaszekrény felfúrás, és bútorcipelés projekt van ma, úgyhogy...
Ebbe a vázba gyárilag már a négyszelepes DOHC blokkot szerelték,viszont a Tiedbe valaki berakta a régi XS blokkját.(olyan mint az enyém volt)
A hangjuk viszont állat.(nálam valahogy a sorkettő hangzik a legjobban azóta is)
az asszony nem ember;
a medve nem játék!
16-os számrendszer?
Azon a képen még egész férfias voltál, most meg nézz magadra, a tökéletesen kisportoltból, macinacis micimackó lett
Na de... hungaroringen, vagy OB van, vagy Alpok Adria... nem tudom, mindenki mást mond, tegnap voltam kint, speciál 25-ösök voltak, szóval szerintem alpok adria van... ma vannak a futamok. Jön ki valaki nézelődni?
Bár, ha a nagymami vezette, élképzelhető
Jó reggelt mindenkinek. Most néztem az időjárást. 21 fok lesz.
Motor még mindig nem sürgős felkiáltással a szerelőnél.
Szopás.
Bár amúgyis konyhaszekrény felfúrás, és bútorcipelés projekt van ma, úgyhogy...
A hangjuk viszont állat.(nálam valahogy a sorkettő hangzik a legjobban azóta is)