Nem tudjátok véletlenül, hogy a Vista-n a feladatkezelő ablakot, hogy lehet bezárni? Nincsen X. Lent se tudom a tálcán jobb gomb bezárás, mert az sincs. Ez meg itt van.
Én ezt először a HI-Fi-ben tapasztaltam, a 90-es évek elején. Erősítőket javítottam, majd építettem, meg hangfalakat. Jól benne voltunk, anyagi és technikai lehetőségek is adottak voltak.
Qrva jókat készítettünk, de akkor rájöttem, hogy valami még mindig hiányzik belőle, ami az 1 milliósban (91-ben!) megvan, és ha megszakadok, azt akkor SE tudom elérni. Abban ÉVEK munkája van.
És abbahagytam az építést
ismerős szitu.. Mikor a vatta új céges kocsiból át kellett üljek a kettes golfba. Mintha fék sem lett volna benne. Pedig akkor lett felszabályoztatva a tárcsa, de ég és föld.
Akkorsem érte mi a bajod. Tudtam, hogy nem BMW-d van, és hogy egy "rakás szar" ahoz képest. Én is tudom, hogy nem ferrari a Fabia. Ok. BMW kurvajómotor. Fix.
KEzdjééé spórolni, és vegyél egyet.
Te ugye még nem találkoztál testközelből a motorommal?
Zsolti ment vele,talán meg tudja mondani Neked hogy mennyi köze volt a Sárga üléspozíciójához.(meg egy sportmotorhoz)
Valószínűleg qrvára meglepődnél ha a Tiedről egy pillanatra átülnél erre.
De látom nem érted min problémáztam.Én nem akarok belőle BMW-t csinálni. Mind a kettőn hasonlóképpen ülök de a kidolgozása ami teljesen más,a egyes részletek összedolgozottsága/illeszkedése,hogy minden kézre áll és kényelmes,jól kezelhető,ki van találva.Míg nekem szükségmegoldásokat és kompromisszumokat KELL kötnöm és ilyenkor látszik hogy a HASONLÓ az messze NEM UGYANAZ.
Mintha a fábiából beülnél egy A3-as Audiba,az is akkora meg olyan csak ha visszaülsz a Skodába akkor egy darabig nem hinném hogy őszinte lesz a mosolyod.
Köszi megvan. Minden ok hála Ultras Manitujának. Nameg Dézsi fóorvosúrnak.
Ma már szekrényt és franciaágyat cipeltem. Felfúrtuk a falra a konyhaszekrényeket. Május 9-én már Vadaskert 3/H alatt hajtom álomra fejemet.
ábrus ! Azt csinálod mint egy óvodás. Tudom, hogy te túrásítottad a motorod, de az attól még gyorsasági, sportgép. Miért akarsz párhuzamot vonni egy túra és egy sportgép között? Jó, nyílván, BMW, meg minden, de ez most hasonló, mintha a Berlingo-t akartam volni cimbi 924-es porche-jével összevetni. 4 kereke van mindkettőnek, meg nem ázol benne, de....
Bizony nekem is van a tank alatt külön benzincsap rendes tekerővel nyitott és zárt állás+ vákumos benzincsap oldalt 3 állással. Akkor neked hiányzik a másik benzincsap.
I N D Í C C S A D Ú J R A !
mi is lesz ott?
Qrva jókat készítettünk, de akkor rájöttem, hogy valami még mindig hiányzik belőle, ami az 1 milliósban (91-ben!) megvan, és ha megszakadok, azt akkor SE tudom elérni. Abban ÉVEK munkája van.
És abbahagytam az építést
És hiába spórolnák,ha összejönne sem adnék érte ennyit.
Thomas, neked meg még kevesebb
Akkorsem érte mi a bajod. Tudtam, hogy nem BMW-d van, és hogy egy "rakás szar" ahoz képest. Én is tudom, hogy nem ferrari a Fabia. Ok. BMW kurvajómotor. Fix.
KEzdjééé spórolni, és vegyél egyet.
A BMW meg az FJR viszont pont jó.
Zsolti ment vele,talán meg tudja mondani Neked hogy mennyi köze volt a Sárga üléspozíciójához.(meg egy sportmotorhoz)
Valószínűleg qrvára meglepődnél ha a Tiedről egy pillanatra átülnél erre.
De látom nem érted min problémáztam.Én nem akarok belőle BMW-t csinálni. Mind a kettőn hasonlóképpen ülök de a kidolgozása ami teljesen más,a egyes részletek összedolgozottsága/illeszkedése,hogy minden kézre áll és kényelmes,jól kezelhető,ki van találva.Míg nekem szükségmegoldásokat és kompromisszumokat KELL kötnöm és ilyenkor látszik hogy a HASONLÓ az messze NEM UGYANAZ.
Mintha a fábiából beülnél egy A3-as Audiba,az is akkora meg olyan csak ha visszaülsz a Skodába akkor egy darabig nem hinném hogy őszinte lesz a mosolyod.
Ma már szekrényt és franciaágyat cipeltem. Felfúrtuk a falra a konyhaszekrényeket. Május 9-én már Vadaskert 3/H alatt hajtom álomra fejemet.