Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma gurultam én is egy kicsit, 400Km.
Fót-Szentes-Fót. Alig birok menni, a lágyékom v ágyékom? olan izomlázas.Rég motoroztam ennyit,elszoktam,na!
Ja:BMW K1200 GT
Nem,ne gondoljátok hogy irigység.(Pista tök jó fej volt)
Se korban se anyagilag nem vagyunk egy súlycsoportban.
(háza vagy 50M,BMW X5 neki,új 1-es BMW az asszonynak,motorostúra két hétig afrikában,nyaralás a világ minden táján évente kétszer)
Nem ez fájt hanem a motor összerakottsága "egybenlevősége" ahol minden ki van dolgozva,minden azt a célt szolgálja hogy a pilótának jó legyen.(szélvédelem,üléspozíció,stb.)
Az én gépem ehhez képest egy szekercével összeácsolt valami.
Ott és akkor a mérnöki tervezés elnyomott engem mint egy csikket,valahogy úgy hogy:-Figyelj öcsi te komolyan azt hitted? Na EZ! van összerakva! Nem az amit te összeeszkábáltál.
Nem gondoltam hogy ennyire súlyosan le vagyok maradva.
Azt hallva,meg hogy "kicsit hangos a váltója" az ugrott be hogy én meg fogaskerekenként legózok össze egy nagyjából működőképes váltót.
Szóval elég pofánverős érzés.
én is lazultam 5 nap termése.
Most lazulok! Lidl gazdaságos! 90ft! Reggel edzés volt, két nap alatt megint sikerült 200km menni. (bringával)Tegnap volt a nehéz 130 km zömében hegyi! Bakker a végén már vért hugyoztunk!
Majd DVD -én visszanézem, fel van véve. Sajnos du irányított szabadidő volt.
Sanyi bicaj verseny megvolt eurosporton? Jó volt nagyon.
Jót röhögtem ma a fóti cuki előtt 2 full bőrbe gyerek, 1kawa 636 meg 1 cbr1000rr. Jött 1 ducati 9xx akármi. Mondja 1ik a másiknak tök komoly arrcal mint valami nagy szakértő ennek nagyon ki van a blokkja hallod hogy csörög zörög nem lesz hosszú életű a motorja. A másik helyeselt nagy büszkén. Én fosok a röhögéstől elég feltűnően. Kérdezi a csávó mi a faszt röhögök. Mondom bazdmeg te nagy szakértő motoros lehetsz ennek száraz kuplungja volt ilyen a hangja, és vígan elsétáltam onnan. Ezek meg értetlenül néztek.
Na azért nem eszik olyan melegen! Ez csak egyik nézőpont!
Mutassak egy másikat, ahol Te vagy a Pista! Sztem 1 qrva jó géped van, legyél rá büszke!
De gondolj bele neked van 1 jó kis mocid amire a legutolsó falusi sufniba is találsz alkatrészt ha gond lenne nem kell 100ereket költeni 1 idomra alkatrészre ha elesel vele. Kényelmesnek kényelmes meg szép de kurva drága a fenntartása. Szerintem
Kész,befejeztem,nem erőlködöm tovább.
Kényelmes? Jó? Túramotor? Kormánymagasító? Öhlins rugóstag? CBR idomok? Lóf.sz.
Beugrottam kollégámékhoz hazafelé és az apja épp akkor tolta ki a gépet hogy elmegy motorozni. (tudtam hogy van neki)
Én:Szevasz Pista megnézhetem?
P:Persze gyere!
Körbenéztem,ráültem,megdícsértem,összeomlottam,döntött
em.
P:Kintről hoztam még tavaly,szalonban kiállított 0 km-es gép volt,másfél évesen megkaptam 3,9M-ért.Itthon akkor 5M felett voltak. Nagyon megszerettem. Kényelmes,nem?
Én:Tényleg az.
P:Annyi bajom van vele hogy nem tudok telitalppal állni mert az én 167 centimhez kicsit magas,meg kicsit hangos a váltója de azt mondják hogy mindegyik ilyen.
Én:Nekem majdnem leér a sarkam! De azért jó ez.
P:Hát persze megvagyok vele én is! 160 Lovas,megy rendesen.
Én:Ja,tudom persze 1000-es FZR-rel járok.
P:Akkor tudod milyen. Na megyek,szevasz.
Én pedig könnyed mosollyal a képemen görccsel a gyomromban,apró darabokra taposott és porrá zúzott eddigi elképzeléseimmel feltűnés nélkül elszivárogtam a fűtött kocsibejáró térköve alatt húzódó szennyvízcsatorna magasságában.
A BMW gyár mérnökei német precizitással tökéletesen és könyörtelenül kivégeztek.
http://www.motorozz.hu/
Körös-körül túra.
Május 1-én.
Jelentkezni lehet a mototozz.hu oldalon. A Túrák menü pontban.
ugy viselkedem,mint chandler a jobaratokban.iszonyat hulye bajvigyort nyomok,ha fenykepeznek
De jó neked én mentem ma kb 60km volán metró busz villamos kompozícióba.
De hát amúgy ki hogy érzi
A téli gumin, ha minden igaz
Élménybeszámoló: 2 nap alatt mentem 400 km-t. Két személlyel átlagfogyasztás: 5,2 liter, olyan 150-es utazóval. Amúgy kegyetlen a Balaton felvidék, nagyon szép.

A régi motorokhoz és a XS-hez egy kép

akkor az régi ugyanis 3mm a hivatalos szerv megerősítése szerint is a minimum profil mélység.
Mér,hiányzik egy-két lábad,vagy mi van?
kressz szerint 1,6mm:)
Sanyi bicaj versenyt nézel gondolom.