Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudják azok,csak nem vesznek nekik szerszámot
Mondd meg nekik, hogy a nyomaték sokszorozó kulcs már fel van találva....
Mint egy kava, erős, zöld, szerelni kell mindig..
Nagyon csipázom az ilyen nagy gépeket.
Ezek közelében voltak
Nálunk is van ilyen nagy méretű nyomaték kulcs. Ketten huzzák meg vele a buszkereket,egyik tartja a tengelyénél,a másik nyomatékra húzza.. Jól beleizzad mind a kettő mire végigjárja a három tengelyt.
Ez az öreg vonal.

Itt a Te fórumod:https://www.sportmotor.hu/foru...
ezen a fórumon töbet tudnak :
https://www.sportmotor.hu/foru...
Sziasztok!
le szeretnem cserelni Kawasaki Versys 650-et egy kicsivel erösebb gepre. 198 cm es 105 kg vagyok, ugyhogy nagyon kicsi motor nem jätszik. FZ6-ra akadtam rä. Ami tetszik is, meg a teljesitmenye is jonak tünik. Szombaton megyek egyet kiprobälni.
Van valami tipushibäja, amire különösen figyelni kell? Tudtok valami tanäcsod adni?

Köszi
Mert egy csecsemőnek minden vicc új: 1000Nm körüli nyomaték kulcs, 80as és 115ös fejek. Kb 120 cm-es volt a kulcs
Igen, 1 cm az állítási lehetőség a rugóstag alján a két anyával. A felső, állító anyán egy fordulat 1 mm, de előbb mérd le mekkora a távolság az állító anya és az alatta lévő villa felső széle között. 37.5-47.5 mm között lehet állítani.
Kész vagyok a bringával.

Mostátnézem a bozótirtót (Mountain bike) és felrakom a computert rá. Utána megyek bringázni egyet.
Sanyi a mai világba ami nem kínai az hamisítvány
Ma befejezem a bringa javîtást. Mèg hátsòkerèk centîrozás,spd pedál tengelye zsirzás, ès meg tisztogatás kicsit..Kèsz legyen mire kell menni dolgozni.
Nem tudom, privát csinálja.
Nekem kínai van.
Üdv Urak! 92-es FZ 750-hez vadászok service manualt, nagy segítség lenne ha tudnátok!
csak keménységet tudsz a telóval. Alul a kutyacsontokkal viszont tudsz de akkor a kormányszög is változik meredekebb lesz egyenesfutás instabil de viszont úgy kanyarodik mint a vonat
Már akinek... Én nem adnék érte pénzt
1m a gts, 1m az oldalkocsi és a papírozása, 300 a föstés, a maradék meg, hogy még egy ilyen nem jön szembe szerintem
Lehet emelni az fzr 1000 hátsó teleszkópján ,állítható ? Néztem ,hogy szemre eléggé lent van a hátulja.
Az hogy működik a vákum pumpás légtelenítő?