Nem. Én most jöttem hazamelóból,csak benéztem a garázsába Jencikéhez,és láttam, előrehaladott munkafolyamatot. A neheze még visszavan,mert két szin,és folytatólagos minta amit pontosan kell csinálni mert csatlakozik a felső idomon lévőhöz.
Remélem sikerül összehozni.
Hmm mi van? Darabokba most forgatok majd jövőhéten összerakom. Mi lessz? NIncs rajta müszi lemüszizem és meglátjuk vagy marad vagy megy vissza vagy eladom és veszek a suzi+motor árából egy kicsit nagyobb kocsit.
Most ennek mi értelme volt? Tönkre basztak egy tök jó kis kocsit. Ez a Mercedes sokkal többet ér mint a mai társai,inkább azokon kellett volna bemutatózni. Simán bevállalnék egy ilyen Mercedest.
Nos a féktisztítót nem kell közvetlen oda fújni ahol esetleg falsot szív. Elég nagx nyomással jön belőlle és nagxon gyorsan párolog és ha fals vsn ott a járó motor akár az apró hajszálrepedésen keresztűl beszívja a motor és olyankor felpörög. Én úgy tudtam mindenki így ellenőrzi ha ilyenre gyanakszik☺
Az enyémen ugyanúgy nincs fent most az idom, de nézd meg a saját felvételed. Az egész sort oldalról a váz takarja, fentről a légszűrőház elől a szelepfedél rajta a trafókkal, jobbról még a termosztátra menő vízcső is kitakarja a 4-es alsó csonkot teljesen, hogy te hogyan érted el féktisztítóval a 2-3-4-est, nekem még mindig talány
Remélem sikerül összehozni.
Motorral mi van....mi lessz?
csináltál képeket munka közben?