Most látszik, hogy micsoda összefonódás korrupció volt az autógyártók és az országok kormányai között, hogy gyárthatták és eladhatták ezeket a hulladék szarokat.
Nemrég voltam átszereltetni de még nem raktam fel. (pedig nagyon fel akarták)
Majd én kicserélem őket mert akkor van fék és egyéb karbantartás is. (nem Brembo)
Erről jut eszembe egy vicc,
A pap megy át a szomszédos faluba misézni és az út mellől ráköszön a birkapásztor
-Szevasz kolléga!
-Kolléga? Honnan veszed ezt fiam?
- Hát kendnek is van nyája, meg nekem is van, akkor mi kollégák vagyunk, szentigaz nem?
- Hát fiam, majd ha te is annyit megb.szol a nyájadból mint én,..na akkor leszünk mi kollégák.
Ahhoz már évek óta elég idős és tapasztalt vagyok hogy közös birkabégetés helyett inkább kérdéseket tegyek fel.
Nyilván az is belátható hogy ez egy idő után megállíthatatlanul öngerjesztő folyamat.
Jobban belegondolva, nekem az FZR-en is az volt... tehát én egy stabil Brembo felhasználó vagyok
Különben itt Cső hozta fel, én csak támogattam. Egyszer, ha majd idősebb és tapasztaltabb leszel, te is megtérsz
Á, ezt te nem érted... vannak igazi olasz klasszikusok: Michelangeló, Leonardo da Vinci, Monica Bellucci, Ferrari, pizza és Brembo! Ezeket csak utánozni lehet
- és egy magára valamit adó gyártó nem utánoz (mint a kicsi sárga emberek) hanem felhasználja az eredetit
Majd én kicserélem őket mert akkor van fék és egyéb karbantartás is. (nem Brembo)
A pap megy át a szomszédos faluba misézni és az út mellől ráköszön a birkapásztor
-Szevasz kolléga!
-Kolléga? Honnan veszed ezt fiam?
- Hát kendnek is van nyája, meg nekem is van, akkor mi kollégák vagyunk, szentigaz nem?
- Hát fiam, majd ha te is annyit megb.szol a nyájadból mint én,..na akkor leszünk mi kollégák.
Nyilván az is belátható hogy ez egy idő után megállíthatatlanul öngerjesztő folyamat.
Különben itt Cső hozta fel, én csak támogattam. Egyszer, ha majd idősebb és tapasztaltabb leszel, te is megtérsz
- és egy magára valamit adó gyártó nem utánoz (mint a kicsi sárga emberek) hanem felhasználja az eredetit