Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vázon lévő gumidugók egyformák az 1000 exup-ban és a genesisben, lengőkar tengelynél nekem nincs dugó. Kábel átvezetőket is egyformának nézem de azokat nem tudom kivenni vagy lemérni...
Mindig jó ha várok pár percet mielőtt elküldöm amit írtam. Így tettem most is és inkább kitöröltem.
Valóban ez fontos szempont, de eddig szerencsére egyik sisakunkra sem kellett semmi (Feleségemnek 2009 óta, nekem meg kb 94 óta). Nekem amelyikre kellett volna valami azt inkább eldobtam, mert odavertem rendesen
Mióta megszülettek a gyerekek nagyon keveset megyünk, bár ahogy nőnek, úgy nő az évenkénti motorozott km-k száma is
igen, szarul is éreztem magam amikor azt mondtam ez jó méret, meg tetszik is, de még gondolkodok rajta...
Egy a (múltkor linkeltem, hogy eladnám) neten rendelt kabáttal meg jól pofára estem, mert nagyon nagy lett, olyat nem tudtam sehol próbálni...
Igen, én is azért választottam az ASTONE-t, mert szép, jó minőségű, prémium sisak (ahogy ábrus komám is mondja )
Ja, meg azért, mert részben a sógoromé a motoros bolt, ami importálja franciából
Megnéztem és ez is valami kínai alsópolcosnak tűnik. Főleg ha keveset használnátok, fontos, hogy sokáig és biztosan legyen alkatrész hozzá... Rohad otthon bluetooth-os sisakom plexihiány miatt. De pl megint a nolan-grex-xlite csapatot tudom mondani, hogy 5(!) év gari van egy 20ezres grexre is! Magyarán addig legalább és még utána is pár évig van hozzá minden szirszar alkatrész ami eltörhet, kophat.
Ha lenne lém még, akkkor ezt a sisakot venném, a MAN TT-s fényben. Ha még több lenne, akkor fehéret IS. :D
https://www.bellhelmets.com/po...

Feleségemnek találtunk jó Astone-t, majd felvilágosítom, hogy prémium
Csak az én fejem rossz formájú
10-ből 8 motoros nevetségesen rossz méretben motorozik. Aztán ha megmutatod neki, mi lenne a jó, akkor vonyít, hogy szorít. Há szorítson amennyire csak lehet de NE NYOMJON keményen egy-egy ponton, mert akkor a fejformához nem illik. Ha csak kicsit nyom egy ponton (nekem jellemzően a homlokom) kicsit meg szoktam dolgozni az EPS-t, de ez nem hivatalos.
Szeretik a boltok a próbálgatnijárós netenrendelős népeket. :) Ezért lesz előbb-utóbb az, hogy nem lesz már készlet próbálni, max rendelgetsz.
Az olajbetöltőnél sokkot kaptam.
BMW Dunaújváros
Jó az, húzz szubjektív határt mint a csajok szoktak! :D
Erre mindig csak azt tudom mondani, hogy:
1: Nézd meg hogy néz ki valami hegyi túraútvonal parkolója ott, ahol nem csövességből kell motort választani, hanem azt veszed amit akarsz és jó.
2: Anno McGregornak és Boormannak csak a honda adott volna alkalmatlan motort mert elég jónak tartották és a bmw. A többiek beszartak vagy nem is volt.
3: Rendőrségek
Ezek mind magukért beszélnek sajnos. :(
Nagyon klasszul szellőzik.
Fehér színű.
Nekem ilyen sityakom van. Tetszik nagyon.

https://www.motorosholmi.com/s...
Nagyon tetszik ez a vidi.
Neten rendeltem ugyan akkorát mint a régi. Ez mintha picit szűkebb lenne de majd kitágul Szerintem inkább szűkebb legyen mert annál rosszabb nincs mint amikor lötyög a sisak...
Mlas ASTONE-t hord, tehát az prémium sisak. A Jet-et én is a Motoboxban vettem.
Amikor akartam bukót venni rátaláltam az ASTONE sisakokra. Végigpróbáltam az összes nyitott sisakjukat (azt hiszem 5 féle modellt) de egyik sem volt jó. Sőt márkán belül sem stimmeltek a méretek. Volt modell amelyikből az S es nagy volt, illetve másik modell amiből az m-es majdnem kicsi volt...
Aztán a vége az lett, hogy a motoboxban megpróbáltam a sisakot és a shoxtól rendeltem mert a postázással együtt is olcsóbb volt ,mert akcióztak éppen.
Én a saját műhelyedre gondoltam. De ha szervizbe, pláne márkaszervizbe akarod vinni a gépet akkor a pesti Wallis minden tekintetben nagyon távol van tőled.
Mikor a legutóbbit vettem, akkor volt olyan amelyik (talán LS2) ami méretben jó lett volna, de a nyílása olyan szűk volt hogy nem maradt volna fülem ha azt párszor felveszem.
A másik fajta meg a homlokrésznél nyomott egy ponton, amelyik meg jónak tűnt, azt meg még akciósan is eléggé drágálltam.
Igen,Bmw motorszervíz Pesten van,Yamaha Kalmár az jól dolgozik,Hondának is van szervize itt,de pl.Suzuki már csak Hollós van Kecskeméten.Hódmezővásárhelyen volt egy jó Kawa szerelő,az még megoldható.
Meg qrvára ráér.