Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt a futóművet, amit a bmw is Norman Hossacktól másolt? (lopott?) Aztán a BMW-nek mióta van 4-6 hengeres boxere? (vagy talán sosem volt?)
Napszemes, gyors csat, orr maszk, áll háló... 37eFt volt akciós.

http://www.kelomotor.hu/hjc_tr...
Nolan n43 kéne neked vagy n44 mint nekem lett. Ha nagyon nincs rá kedv, akkor a 43 kifutóban grexként kell megvenni
Köszönöm szépen előre is!
Amúgy érdekes, de pl a sornégyesek sokszor zsibbasztanak autópályán... A boxer nem.
Akkor miért bmw-sítették a futóművet és használnak boxer?
Holnap megnézem de úgy emlékszem, hogy a lengőkar csavarnál nekem nincs dugó...
Jónak tűnik. Mit tud mennyiért?
Ha szereted H olyan vékony motoron ülsz mint egy MZ, zéró szélvédelemmel, gyári dobozok nélkül. Túramotort mondott
Hitvány futómű, nincs idomhoz illeszkedő dobozszett
Ezt csak azért mondták, hogy ne legyen harag. Valójában a BMW-sek nem szívesen vegyülnek mindenféle pórnép rizsrakétájával, még a pályán se
elmarad a bp motorshow
Nem akarok hülyeséget mondani, nem tudom.
Nekem is kéne, de sajnálom rá a lét.
A vázon lévőket, például amik a lengőkar rögzítő csavarnál vannak két oldalt. Meg ha kérhetném a homlokcső melletti gumi karimákat, ahol a vezetékek bemennek a vázba.
"... csörgés nélkül húz..." Hogy irigyelhetnek téged a bmw fórumon. . . (egyébként nekem van olyan túragépem ami ezerpárszáztól VALÓBAN csörgés nélkül húz, csak én ezt nem tüntetem fel előnyként mert ez természetes)
A GW meg lehet hogy nem annyira jó mint mások, csak akkor az az érdekes hogy miért akar már 30 éve mindenki pont a GW-nál jobb fotelcirkálót építeni?
Hogyne tudnám, a boxereknek már régóta saját márkakupájuk van ahol egymással versenyeznek. (mivel irreális is lenne az igazi sportgépek közé betenni őket)
Tök jó.
Vettem egy új sapeszt.
Persze hogy az.
ATDM 900 is zsir gép azt hallottam
Itt egy jó túramotor. Olcsón üzemeltethető jó kis motor.

https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xj_900_s-12445306
ha lehet 250-kiló alattit szeretnék.
Majd meglátjuk,van egy motor még tavalyról amit szeretnék megvenni,remélem összejön.