Ezek szerint... beszéltem vele a kabátról, amit odaát hirdetett, de ő keleti nagyon, én meg déli - azt mondta, majd megy a nagyfaluba, és nálad leteszi a XI-ben, az pont jó, mert én is ott szoktam lakni.
".....amihez hozzá kell öltözni...."
Nálad ott a hiba hogy valamiért azt gondolod hogy "KELL" . Miért kellene? Ha én Harley-val járok de nem vagyok tetovált (mert még a tűt is utálom) és nem mindenféle feliratos bőrmellényben nyomom akkor nekem már el sem adnak egy ilyet?
Miért, amikor a Goldwinggel jártam akkor hozzáöltöztem vagy esetleg ugyanabban a sisakban-motorosruhában voltam mint amiben az FZR-rel is? Láttál rajta nem gyári csillogó króm lóf&szokat meg rókafarkat lobogni az antennáján?
és te is meghíznál, szakállat növesztenél, katonai sisakot vennél, rojtokkal meg emblémákkal televarrt fekete bőrben mennél? mint itt a Sturgis videóban a majmok? Mert HD-n pl. csak ez áll meg, most hirtelen a GW 1600-1800 dresszkódját nem tudom
Azokat a motor típusokat tartom pozőrnek, amihez hozzá kell öltözni, e szempontból a zöld-fehér bőrbe bújt Kawa rider se sokkal különb.
Usákok? Fiam kint volt majd' fél évet, azt mondta, elég is volt belőlük, részleteket majd szóban (pedig a gyerek sokkal elfogadóbb természetű, mint én )
Azért mert jó hangja van, kényelmes rajta ülni, van amelyik jól néz ki és valaki (pl. én) szeretne ilyennel (is) járni (ha nem lenne ilyen kib&szott drága) akkor attól miért válna pozőr majommá?
Ha magára a rendezvényre gondolsz akkor az különösebben nem vonz, csak szétnéznék és semmi több. Ismerem az amerikaiakról felállított nézeteidet (amivel én alapjaiban nem értek egyet, mivel sem én, sem te nem éltél ott huzamosabb ideig, pláne nem is minden részén hogy ez megítélhető legyen) de engem ott maga a táj és a környezet amiben élnek érdekelne, viszont azért mert épp ott vagyok, azzal még nem azonosulok senkivel.
Ezen a tükör aszfalton OK, de megnézném az Alpokban, emelkedő vagy lejtő 180 fokos visszafordítókban....
.... és továbbra sem vágom, mi van ezekben a motorokban, amit szeretni lehet
"megfordulni az a trükkös" Ismét itt egy alaptalan előítélet olyantól, aki nem ment még ilyennel.
Mivel hihetetlenül alacsonyan van a súlypontja így kb. úgy fordul meg mint egy bicaj. Félelmetesen nagynak néz ki idomozva-feldobozolva, de ha le vannak szedve akkor látszik hogy egy sima motorváz egy boxer blokkal, kb. mint a többi.
Nálad ott a hiba hogy valamiért azt gondolod hogy "KELL" . Miért kellene? Ha én Harley-val járok de nem vagyok tetovált (mert még a tűt is utálom) és nem mindenféle feliratos bőrmellényben nyomom akkor nekem már el sem adnak egy ilyet?
Ha Horpa viszi a kabátot, jelezz má lécci.
Azokat a motor típusokat tartom pozőrnek, amihez hozzá kell öltözni, e szempontból a zöld-fehér bőrbe bújt Kawa rider se sokkal különb.
Usákok? Fiam kint volt majd' fél évet, azt mondta, elég is volt belőlük, részleteket majd szóban (pedig a gyerek sokkal elfogadóbb természetű, mint én )
Ha magára a rendezvényre gondolsz akkor az különösebben nem vonz, csak szétnéznék és semmi több. Ismerem az amerikaiakról felállított nézeteidet (amivel én alapjaiban nem értek egyet, mivel sem én, sem te nem éltél ott huzamosabb ideig, pláne nem is minden részén hogy ez megítélhető legyen) de engem ott maga a táj és a környezet amiben élnek érdekelne, viszont azért mert épp ott vagyok, azzal még nem azonosulok senkivel.
A második sorra elkezdtem válaszolni, de aztán (ismerve téged) kitöröltem.
.... és továbbra sem vágom, mi van ezekben a motorokban, amit szeretni lehet
http://youtu.be/i35g3qJ5Sck
http://youtu.be/H1MlK5VPZ84
Mivel hihetetlenül alacsonyan van a súlypontja így kb. úgy fordul meg mint egy bicaj. Félelmetesen nagynak néz ki idomozva-feldobozolva, de ha le vannak szedve akkor látszik hogy egy sima motorváz egy boxer blokkal, kb. mint a többi.