Felmerült bennem egy pusztán elméleti kérdés a szelephézag ellenőrzés kapcsán, nem olvastam még róla, de érdekel a véleményetek. Vajon a vezérműtengelyek lefogatása az ellenőrzési periódusok során változhat-e, azaz fellazulhatnak-e olyan mértékben, ami már befolyással lehet a mérésre.
Arra gondolok konkrétan, hogy egy ellenőrzés előtt van-e bármilyen értelme az adott meghúzási nyomatékra beállított kulccsal a szükséges sorrendben végigmenni a csavarokon?
Fitment , alkalmazható.
Led-es helyzetjelző, fék és irányjelző lámpa.
Tökéletes minőség, párásodás, nedvesség elleni védelem.
DOT E jelzéssel.
Az eredetinél jobb kinézet ezzel a LED lámpával.
Az ellenálások révén az irányjelző gyors működése biztostott.
A csöves egyszerűbb, de te tudod... https://www.sportmotor.hu/vide...
A műszerből meg szilikonos csillapítású, az kb. 6 rugó, de a sima úgy ugrál, hogy nem látod.
Kitartást a gépedhez, igen ahogy nézem az illesztést ezt ragasztva tudta összerakni a gyártó, ha sikerül szétkapom egy erősebb sniccerrel én is, az enyém is ilyen.
Találtam a neten akvarisztikában használatos négyes fémből készült elosztót zárócsapokkal a műszerekhez, az egyik már felém tart ha összerakom leírom a tapasztalatokat. Kell hozzá még csináltatni 4 csatlakozót, azt nem láttam kész változatban, ha van rá tipp megköszönöm.
10Nm a meghúzási nyomaték, eddig bármikor rátettem a nyomatékkulcsot, simán lekattant az összes.
Arra gondolok konkrétan, hogy egy ellenőrzés előtt van-e bármilyen értelme az adott meghúzási nyomatékra beállított kulccsal a szükséges sorrendben végigmenni a csavarokon?
http://veteranapro.hu/index.ph...
Led-es helyzetjelző, fék és irányjelző lámpa.
Tökéletes minőség, párásodás, nedvesség elleni védelem.
DOT E jelzéssel.
Az eredetinél jobb kinézet ezzel a LED lámpával.
Az ellenálások révén az irányjelző gyors működése biztostott.
"Fitment:
HONDA CBR954RR 2002-2003
Features:
* Build in LED Turn Signals, Brake Lights & Running Light.
* Perfect quality unit, will not fog up or accumulate moisture.
* DOT/E-Mark certified.
* Better look than stock one with these Multi LED Tail Light.
* Resistors are supplied to correct the fast flash rate resulting from changing to LED Turn Signal."
A műszerből meg szilikonos csillapítású, az kb. 6 rugó, de a sima úgy ugrál, hogy nem látod.
Autóval megyünk 3-an Pestről.
Majd fotózok sokat!