Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez simán kéne nekem is...
De ez az egyszerűség kedvéért szinte kimerül mindenben aminek a nevében K, és 1200 van egyszerre.
Eko minden kevésbé sikerült bmw-ről megmondta, hogy pontosan miért nem ajánlja.
Ez nem hangzik túl szarul
Jó mert boxer, ámde mégse kell szerelni.
Cortinán 130 cm hó van
Szuper, köszönöm a válaszokat, mint mondtam elméleti kérdés volt csupán.
Nem lazulnak semennyire.
10Nm a meghúzási nyomaték, eddig bármikor rátettem a nyomatékkulcsot, simán lekattant az összes.
Jó gép nagyon. És jó árban is van.
Az nagy baj, ha fellazul. Valószínűleg akkor már nem kell bajlódnod a szelephézag állítással.
Elméletileg nem lazulhat fel a vezérmű tengely ha meg annyira fellazul akkor az csörög zörög szétver mindent...
Felmerült bennem egy pusztán elméleti kérdés a szelephézag ellenőrzés kapcsán, nem olvastam még róla, de érdekel a véleményetek. Vajon a vezérműtengelyek lefogatása az ellenőrzési periódusok során változhat-e, azaz fellazulhatnak-e olyan mértékben, ami már befolyással lehet a mérésre.
Arra gondolok konkrétan, hogy egy ellenőrzés előtt van-e bármilyen értelme az adott meghúzási nyomatékra beállított kulccsal a szükséges sorrendben végigmenni a csavarokon?
Gyulus itt egy motor neked

http://veteranapro.hu/index.ph...
Igen így ahogy írod, tegnap mondjuk úgy, nem voltam már szomjas mikor leírtam
Az utolsó mondat valójában azt jelenti, hogy ellenállást adnak vele, a LED gyors villogásának kompenzálására.
Nagyon szívesen, ha bárkinek van hasonló probléma angolból szívesen segítek.
Fitment , alkalmazható.
Led-es helyzetjelző, fék és irányjelző lámpa.
Tökéletes minőség, párásodás, nedvesség elleni védelem.
DOT E jelzéssel.
Az eredetinél jobb kinézet ezzel a LED lámpával.
Az ellenálások révén az irányjelző gyors működése biztostott.
Rendeltem egy hátsó lámpát a motoromhoz. (el van repedve/törve egy kicsit) Van hozzá egy kis angol szöveg amit nem értek,kéne egy kis segedelem.

"Fitment:

HONDA CBR954RR 2002-2003

Features:

* Build in LED Turn Signals, Brake Lights & Running Light.

* Perfect quality unit, will not fog up or accumulate moisture.

* DOT/E-Mark certified.

* Better look than stock one with these Multi LED Tail Light.

* Resistors are supplied to correct the fast flash rate resulting from changing to LED Turn Signal."
A csöves egyszerűbb, de te tudod... https://www.sportmotor.hu/vide...
A műszerből meg szilikonos csillapítású, az kb. 6 rugó, de a sima úgy ugrál, hogy nem látod.
Kitartást a gépedhez, igen ahogy nézem az illesztést ezt ragasztva tudta összerakni a gyártó, ha sikerül szétkapom egy erősebb sniccerrel én is, az enyém is ilyen.
Kimegyek az IMOT-ra, lehet nyerni a belépővel egy 900-as Kawát, annyit megér... http://www.imot.de/
Autóval megyünk 3-an Pestről.
Majd fotózok sokat!
Találtam a neten akvarisztikában használatos négyes fémből készült elosztót zárócsapokkal a műszerekhez, az egyik már felém tart ha összerakom leírom a tapasztalatokat. Kell hozzá még csináltatni 4 csatlakozót, azt nem láttam kész változatban, ha van rá tipp megköszönöm.
Jó kis műszer az!