Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pirosnak a mennyiség van megadva,magasság nincs. Mért körre pedig nem megy ki.
Ha megvan hogy a teljesen szétszedett-elmosott szárba pl. 518 cm3 olaj kell akkor igazából nincs jelentősége, mivel mikor dolgozik a teló úgyis helyet cserél az olaj és a levegő.(van olyan típus ahol csak magasságra, azaz pl. 464mm-re legyen a szint az összenyomott telócső tetejétől adja meg a gyártó az értéket, nincs meg mennyiségre)
Persze az más eset ha az összerakás után már megy is ki a gép az első mért körre.
Hát ennek gyakorlatilag minden 600-as vagy nagyobb gép megfelel.
Alapvetően elbírjon két személyt meg a csomagot.De ha esetleg el tudok lógni az asszonytól,nemárt ha gyorsan is tud menni velem.
És ha mennyiségre tölti fel az ember akkor szükségtelen ez a folyamat?
Három egyenes emberrel találkoztam ez ügyben akik vállalták a véleményüket nyíltan és keményen az arcomba vágták amit gondolnak. A rendőrök,akik le akarták szedni a rendszámot.
A légtelenítés ahhoz kell hogy ha mm-re van mérve a betöltött olaj (nem mennyiségre) akkor korrekt értéket mutasson.
Ja,úgy igen.

Eddig kb mindenki leszólta aki látta. Na nem akkor amikor ott voltam,hanem utána mikor már nem voltam ott. Nem baj,nekem jó lesz csak tegye a dolgát.
Már hogy tetsszen, úgy értve szép.
Légszűrő karbi közé ikarus vízcső szívócsonk. Láttam a kollégának felkeményedett és gondba van.
Jó kis film. Csak azt nem értem,hogy ki légteleníti,összerakja,és utána vízszintes helyzetbe is hozza,akkor nem lesz megint légbuborék benne?
na megvan ebbe bele lett toldva +10cm
ott van nálad kint mérd meg , most nem ugrik be de 27es lesz szerintem is a 24 a 600as és 50cm legyen a szár minimum.
Nem lett szép,de legalább injektoros.
(Sanyának pl. csak annyi volt hogy szép legyen és innyektoros)
A CBR blokk elég tartós, szóval az számít igazán hogy hogyan bántak vele előzőleg.
Viszont azt nem ártana tisztázni hogy tulajdonképpen mik az elvárásaid a jövendőbeli géptől. (legyen az bármelyik)
Néztem a TDM-et is,jó túragép.Ábrus,vagy valaki ismeri ezt?Jó áron van,csak ez is még külföldi papiros.Meg nem ismerem,erős csak tartós is?
https://www.kepesmotor.hu/hond...
Igen
Amin egy fzr sem volt.
Ez jó kis oktatófilm
Olyan előfordult néha, hogy még mielőtt megbontottam volna a szárat, a keréktengely kivétele után a helyén meg tudtam lazítani a teló aljában a csavart és akkor nem kellett ellentartani. (de ez nem mindig jött össze)
Mondjuk ez a kèp is egy mini FZR talin kèszült 2017 ben.
Itt nagyon szépen lehet látni a menetét. http://youtu.be/0TCYIEcDcts
Nekem TDM 900 van most,csak mivel fzr el kezdtem már nem tudnak megszabadulni tőlem a fórumtársak.
Jó gép.