Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1991-es yamaha fzr 1000 exup motorban szeretnénk olajat cserélni. Segítenétek, hogy hol van a leeresztő csavar?
Szerinted ezt hányan csinálják meg már a napokban (akiknek tényleg van Teslájuk) és tolják fel a Youtube-ra ?
Azért ha feltennék a youtube-ra videót, hogy egy Tesla roadsterrel repesztek az M-7-en mellettem az űr ruhás bábu Elonnak biztos kiesne a szeme.
Jó persze, de ezeken meg is látszik hogy kamu. (bár az Avatar nem biztos )
Viszont ott vannak a valóban megtörtént esetek, mint a Függetlenség napja, Armageddon, csak ott véletlenül volt valakinél egy kamera és felvette.
Szóval a valóságot nem lehet "filmes trükközni"
Gyulám a filmes trükkökkel meg lehet vezetni bárkit. Star wars avatar x-men stb....
Mivel? Busszal?
Én is felküldjem a Yamit?
Tényleg felküldte a kocsit!Magyar idő szerint 21:45-kor startolt,az egész volt tíz perc.
de a hegye még fent van. Elhasznált kb. 1200 tonna üzemanyagot
fasza vót 5perc oda vissza
Most kezdődik
Tudod, hogy Cső egy szelfiú
De már akkor is magadat szelfizted.
Nem, Japánban nincs gyártási hibás öntvény. (az csak a bmw-nél természetes)
Régen voltam egy ilyen űrhajós múzeumban Washingtonban a rakéta hajtómű közelről elég nagy tud lenni.
Előre küldi a verdát a Marsra, hogy ha odaér, legyen ott mivel szaladgálni - és persze villanyos kell, mert arrafelé a kúthálózat elég fejletlen
Mi lesz benne a Teslája? Majd utána metrózhat a hülye fellövi az autóját...
Ma este Elon elpukkant egy ilyen petárdát. Lehet nézni élőben, több stream-en is. https://ourplnt.com/wp-content...
Nem karambolos hanem gyártás hibás. Zárványos lehet az öntvény.