Yamakashi szan először a belsőt tervezte rá, de aztán mikor elkezdte enni a vas az olajat, után akarta tölteni, és rájött, nem fér oda a kanna. Ezért tervezett kintebbre is egyet
korrodálódik az alu valami elektro-kémiai kölcsönhatás miatt. Villanyszerelésnél ha régi alu drótos renccert bővítenek rézzel, és balfaxul csak összecsavarják, 1 év múlva egy nagy ződ takony lesz rajta, és eltűnik az alu, és akkor lehet szerelni a villanyt megint
Így látatlanban nem tudom hogy mire gondolsz, de a légszűrőn egy vékony szivacs felület van, a tetején a szívónyílás alatt pedig egy formázott gumibetét. (ilyen képem nincs, de csövinek lehet hogy van)
Meg a levegőszűrő ház tele volt kosszal. Oda azt néztem , hogy kellene valami gumi gyűrű a levegőszűrőre? Mert nem tömit rendesen és a szüretlen por bele megy így.
Pont ilyen trutyis volt a karbi nekem is a membrán alatt. Egy levegő állítócsavart elhagytak és betömték valami fbsel most oda rendeltem csavart és úszóháztömítést. Tavaszra szeretném rendbetenni. Teleszkópszárszimeringet is cserélnem kell még benne.