Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon tetszene, de sajnos nicns nekem pénzem erre vagyis még lehet hogyha most bepörög a biztosítás, me úgynézki valami l.esz nekem a fizetnivalók öngyilkosság 25 évesen pestiként egy ilyen, pedig nagyonnagyon tetszene
Mármint a te asszonyod, vagy az enyém.
Nem olyan harcias ám. Mármint az enyém.
Adnék érte 2 quadot, de a Zasszony agyonverne. Vazze az egyik elkészült, vasárnap betonon úgy földhöz baszott, hogy alig bírtam felkelni.
Mennyit dobsz rá? Na?
rohadj meg
Ezen kívül van még kettő. Nem igazán szeretnék több autót. Ja meg 3.3 awd-s. BENZIN:
elcseréljük a fiatra?
Eladóóóóóóóóóóóó.
HŰŰŰ DE KIRÁLY!
Csináltam képeket. Igaz telefonnal. Ezek már jók?
Babinéni !
Babinéni
Csak ne lenne ilyen drága.
akkor elvben lehet használni.
Bár nekem ne mvolt 100 % világos, hogy a lámpánál az előremenetelre lehet-e használni, vagy tartós haladásra is?
Kész vagy. Az buszsáv is egyben.
Gumi le, sinre fel, oszt monyinyi-monyiniy....
Az kisebb,mint a fékcső csavarja,kérj valakitől,de lehet venni is. http://www.nagyvas.hu/motorosb...
miert mehetnenk?en nem tudok rola,h lenne iylen kressz modositas...
jaaaa,hogy ezen kulon van a generator? erdekes, h alig 400ccm kulonbseg,es csomo minden mashogy van rajta.nekem ott olajcsovem sincs, generatorom sincs.de van mukodo olajnyomasmerom
Generátor a másik. a nagy fényes cső az vízcső a kis fényes olaj cső.
Bent voltam Szegeden motoroztam. Akkor most a Tisza Lajoson mehetünk bent is a villamos sÍnen?
Nembaj ne járjon ezen az agyatok.
Ja a hengerfejhez nem tudom rakni ugyanis más ott a csavar kisebb.
oda raktam lentre meg a hűtő 2 oldalára és nem csinál semmit. Nembaj már nem vagyok ideges csak pillanatnyi felidulás hogy nekem nem sikerül semmi.
lehet a leszallo agat kototted be.en szembol nezve bal oldalra kotottem be,es tokeletesen muxik.kb fel perc alatt mutat 2 bart. jut eszembe,enyem 600-as,lehet mashogy all a tied.