Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És hol veszed a KM spirált?Én tudok egy helyet ,ahol csinálnak.
Honnan töltötted le?
Nem Sanyikám éppen ezért borozgatok és a forma-1 et nézem mert nem láttam és letöltöttem.
Nemtudom mikor lesz meg iparkodnék de előbb elintézem a motor átírást meg a műszakit, és csak utána jöhet a jogsi. Szerelni már nem kell hála a nagy manitunak csak fékbetétet és kilóméter spirált cserélek már. Én is hajtanám már a vasat legálisan de a malom az sajnos lassan őröl.
Na mi a pálya? Mindenki motorozik?
Hali Ultras!
Te,mikó lesz meg neked a jogsid,mer elmehetnénk motorozni majd eggyütt meg megfűznénk Xuant is,mer ő meg Újpesti.
Most is mehetnék mocizni,de nem szeretek cél nélkül menni ,pláne egyedül naon szar.Ha gondolod segítek mocit is szerelni amatőr szinten.UNATKOZÓÓÓM!
Srácok LUCAS vagy EBC betétet vegyek mert 1iket se ismerem. Haverom a Lucasra esküszik FZ400R be azt vett és az előző motorokba is ezt a típust használta. De most be volt rúgva és nem bízom így benne.
Bagoly Zoli, EBC betétek 1pár előre utcai kivitelben mennyit kóstálnak?
88 as ezredeshez.
sziasztok megmondaná valaki hogy a 600as szelephézagjának mennyinek kell lenni?hidegen vagy melegen nézzem?
Megkérdezlek még egyszer. Vegyek be nyugtatót? Egyébként a szatunás plexik közül a '91-'92 kell nekem ha jól tudom...? És látom még fúrkálni is kell
Este 6-ig dolgozok minden nap,utána tudsz csak jönni,de bármelyik nap jó!
Bagoly!

Melyik szombaton érsz majd rá? Kéne a karbimunka mellé egy hátsó fékbetétpár is. Lehetőleg EBC, azaz csak az.
Meg centírozni tudsz ott?
ha növényboltom lenne, nem kérdezgetném az embereket, kell-e életbiztosítás, meg magánynugdíjpénztár...

Na de lehet egy életbiztosítás kellene majd. Csak hogy veled is tegyek jót mán, a jóistenit.
Tegnapi szösszenet. Rétesfeszten a legöregebb motoros: 83 éves 1100-as Ducatti szupersporttal. Volt ováció. Fasza börruhába úgy ahogy kell.
Tudom.......
Snoopy

Most élnék a múltkor tett ajánlatoddal, hamarosan megy a gép vizsgára és kölcsönkérném a gyári kipuffanót.
Jövőhéten vmelyik este átmennék érte ha az jó neked.

Köszi: blueboy
Vicceltem csak Sanyi bácsi.
Most meg gazdaságpolitikai okokból maradt napi használatra a suzuki
Nekem volt is igaz csak 1,8 de az élményt adta. Meg sokat cápa 3-asoztam. Szerintem ott szoktam rá igazán a feelingre.
Sztem a legdurvábbak az E30-as sorozat! Kurvára tetszik! Vezettem 1 ilyet 323i, ultrabrutál király vas!
Nekem tetszik az összes BMW! Sanos az a helyzet,hogy nálunk lehetetlenné teszik az ilyen gép tartását. Nagyon gennyek! Nem elég hogy sokat fogyaszt, nagy a bizti, akkor még vagyonadó+ telj adó! Kurvára gusztustalan!
Az első gépem egy 535i E34, utána lett a 750i Mind a2 király!
Álmom pedig egy akkora dög. A baráti körben most egy 520 24V van 91-es, az is egy álom.
Nem, akkor még jobban ment a szekér. Volt egy kis másodállás ez mellett a munka mellet,amit otthon csináltam. Most már nincs.
Rájöttem, szerintem a BMW is így járt.....