Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a hűtőn van,de enyém nem ezres!Oda rakd,a hengerfej felmenő ágba,ahova Ábrus mutatta,ott lenni kell nyomásnak!
mi az a bigyo rajta?az egiyk az nindito,de mi a masik?meg neke moylan fenyes cso nincs is rajta...
Akkor sz@r lesz vazze. Így próbáljon az ember neked reményt adni. Lehet hogy a Gyula kieszel valamit.
1 hét múlva mitől lenne jobb jön a nagy manitu és mond 1 varázsigét.
Már nem szedem le az idomokat 1 hét múlva így működik azt kakukk.
Ne add fel. Várj egy hetet, gondolkozz, nyugodj le, és majd utána. Jó lesz az.
Alacsony a vérnyomása a mocidnak.
NA leszereltem és bedobtam 1 feneketlen sittes konténerbe,nekem ezek a maszek dolgok nem működnek. Nincs eldugulva mérni mér most ellenőriztem kompresszorral megint szal nem a Gyulával van baj . Nálam nem akar működni bekötöttem oda ahol kijön a cső a blokkból hogy szemből kapja az olajat a mérő de úgyse és nyomás pedig van úgy spriccelt mint a dög kellett is már utána töltenem.
nyomitomi. az a tartalék kapcsoló
nana még mindig ezzel szopok nem akar nekem működni.
Ha pedig eladom és megveszik akkor mennyire király lesz ott a kapcsoló majdnem olyan jó lesz mint a Te olajnyomásmérőd
Te eladod ne rakj oda semmit.
Tényleg gyönyörű ez a motor, a kapcsoló nagyon fasza ott, lehet Én is oda átteszem, nagyon pöpec.
Ez azért történik, hogy a ti motorotok is szép legyen
Kár érte szép.
Sziasztok!
Bontva lesz, alkatrészei eladóak 70/500 8881
FZR 1000 Exup

Üdv: Andi
Ja és a csap is nyitva mielőtt újra megkérdeznétek nincs e elzárva. NINCS!
0,2bar a legkisebb érték nulla után. 8000 fordulatnál se mutat semmit lassan növeltem a fordulatot alapjáratról akkor se semmi. Itt nem 20 emeletet mászik az olaj és mondom mindenhol folyik ki ahol menet közbe megnyitottam az olaj kört. De most már leszarom leszedem azt berakom a kalapács alá.
A vízcsapból se folyik olyan nyomással a víz a 20-ik emeleten,mint a földszinten.:-)))
Mennyi a leg kissebb érték,amit az óra tudna mutatni?
Lehet kicsi a nyomás ahhoz,hogy a műszer tudja mérni.
6 pénz sd kártáyval együtt
Kamu, már fél éve is írtad, hogy kilopták
Figyi, épp ésszel végig gondolva. Olajnyomás van, ez fix, igaz? Igaz. A műszer jó, lepróbáztad, igaz? Igaz. Tehát akkor mi a nem jó? Az ahova felteszed, vagy ahogy felteszed...esetleg megint nem jó a csővel valami. Más gond nem lehet...szúúúúszááá.
Azt megfigyeltem az alapjárat ingadozást csak hideg időben csinálja mikor volt 18-20 fok akkor nem.
Fú tiszta ideg vagyok az alapjáratom ingadozik kuplung felől kopog alapjáraton, a műszar nem mükszik, tiszta olaj már az udvar meg a motor megnéztem minden olajos csavart amihez hozzáfértem mindenhol folyik az olaj mint a sivatagi olajkútnál. .