NA leszereltem és bedobtam 1 feneketlen sittes konténerbe,nekem ezek a maszek dolgok nem működnek. Nincs eldugulva mérni mér most ellenőriztem kompresszorral megint szal nem a Gyulával van baj . Nálam nem akar működni bekötöttem oda ahol kijön a cső a blokkból hogy szemből kapja az olajat a mérő de úgyse és nyomás pedig van úgy spriccelt mint a dög kellett is már utána töltenem.
0,2bar a legkisebb érték nulla után. 8000 fordulatnál se mutat semmit lassan növeltem a fordulatot alapjáratról akkor se semmi. Itt nem 20 emeletet mászik az olaj és mondom mindenhol folyik ki ahol menet közbe megnyitottam az olaj kört. De most már leszarom leszedem azt berakom a kalapács alá.
Figyi, épp ésszel végig gondolva. Olajnyomás van, ez fix, igaz? Igaz. A műszer jó, lepróbáztad, igaz? Igaz. Tehát akkor mi a nem jó? Az ahova felteszed, vagy ahogy felteszed...esetleg megint nem jó a csővel valami. Más gond nem lehet...szúúúúszááá.
Fú tiszta ideg vagyok az alapjáratom ingadozik kuplung felől kopog alapjáraton, a műszar nem mükszik, tiszta olaj már az udvar meg a motor megnéztem minden olajos csavart amihez hozzáfértem mindenhol folyik az olaj mint a sivatagi olajkútnál. .
Bontva lesz, alkatrészei eladóak 70/500 8881
FZR 1000 Exup
Üdv: Andi
Lehet kicsi a nyomás ahhoz,hogy a műszer tudja mérni.