Az öreg mondókáját azé' meg kell cenzúrázni - a végén mindig oda lyukad ki, hogy minden xar, csak a légolajos suzuki nem
De ez nekem nem új, nap mint nap belefutok ilyen arcokba - a Szudzuki Vitara fórumon
http://totalcar.hu/magazin/hir...
Block bohóckodik kicsit, de nem az a nagy durranás, hanem azt nézzétek meg, ahogy Vatanen felmegy - 30 éve, 600 LE-vel földúton
Öregnek néz ki és ő maga mondta, hogy a váltó összerakás után maradt ki alkatrész Eko meg a fejét fogta. Aztán azt is mesélte, hogy végig olajozta a bowdeneket, amin csak szürke por volt (teflon betétes, száraz teflonnal "kent" bowdenekről van szó)
Szóval hajlamos nekiugrani, mint "bolon' tehén az anyjának"
Sanya, a Hondát hol fotóztad? (legközelebb ne így linkeld a képet, hanem úgy, ahogy a Banditét, akkor lehet látni az adatait is)
Van ott 1-2 autó a háttérben, ami érdekelne.
A Honda nem volt túl pucsítós? Az a Bandita meg úgy néz ki számomra, mintha egy klasszikus nakedre utólag felraktak volna egy TDM idomot szóval nem szép, nem arányos, de tudom, hogy strapabíró gép.
A villanymotor nem buzis, inkább metroszexuálisnak mondanám de akkor is kéne. A hahu-s linken xar a adata, valójában 70 LE, meg qrvasok Nm, tépné a karod gyorsuláskor végsebesség persze nem 310, de az engem pl. nem is izgat.
Pont ugyanilyen ilyen fájerbléddel mentem 310-zel új korában az M6-oson, és pont ugyanilyen banditom lenne most ha aznap nem a gtr-t választom. (a Z meg béna)
Nem "lehet" hanem konkrétan az övé. (890312, egyébként Horvát Istvánnak hívják és nem mondanám öregnek, hacsak az 50 felettieket nem sorolod oda)
Egyébként nem qrt el rajta semmit, csak ott a sok majom szereti ezt hangoztatni.
A barátomnak nem egy darab volt belőle,és nem volt róla jó véleménnyel. Sajna nekem nincs facebook-om,(és nem is lesz )nem tudom megnyitni. Sztem biztos van pár fotó róluk. Ő építette át az összeset.
Csak max. ilyesmi, injektoros már nem érdekelne.
https://new.hasznaltauto.hu/motor/harley_davidson/dyna_wide_glide/harley_davidson_dyna_wide_glide-11877892
De ez nekem nem új, nap mint nap belefutok ilyen arcokba - a Szudzuki Vitara fórumon