Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1255 km-re van ez a szépség.
Neuss-ban van a csomagom. Jó lenne a héten megérkezne.
Szelephézagot is meg kéne nézni...
Sziasztok!
Elméleti segítségre lenne szükségem. A 91'-es évjáratú FZR 1000 exup mocim 2-es és 4-es hengerében oda van a kompresszió, ami lehet, hogy a hengerfej hibájából, de az is lehet, hogy a henger, vagy a dugattyúgyűrűk kopásából adódik. Ha szükséges tudna valaki jó állapotú bontott hengersort dugattyúkkal?
Ha emlékeim nem csalnak, a GTS 1000, és az YZF 1000 is ezzel a blokkal volt szerelve, esetleg ezekből való alkatrészek is érdekelhetnek.
Egyenlőre csak érdeklődöm, még nem borítottam szét a blokkot.
Előre is köszi a válaszokat.
Tanyo
Rajtatok mulik csak
De ha jövőre megyünk Erdélybe, ígérem kap egy újat és gyakran beindítom.
Idén még annyiszor sem. De az elmúlt években nem ez volt a jellemző, mégis kuka lett mindegyik egy éven belül.
Èvente kètszer inditod be a motort,így minden akku meghal Használni kell azt a motort mert rozsdás lesz a dugattyú
Az igazi motoros nem vezet autót.
Mert az nem motorkerékpár!
Jó oké megvan :-)
Sziasztok ! Sanyi kereslek de nagyon küld már el a telszámodat Köszi !
Azt hiszem a legolcsóbbat fogom venni én is,mert tökmind1. Beszarik akármit is csinál az ember.

Most pedig kinyitunk egy Irsai Olivért.
Én lehet, hogy mindig belenyúlok valami szarba, de én 2008 óta 5 akksit vettem. Idén csak azért nem vettem, mert nem mentem semennyit a motorral. Az erdélyi túra előtt akartam venni, mert idén is meghalt a tavaly tavasszal vett, csak mivel nem mentünk így vettem egy új ponyvát mert már az is elég viseletes volt. Igaz az kb 5 éves volt. Az akksikkal mindent próbáltam télen kivettem, normál hőmérsékleten tároltam, időnként rátöltöttem, tavasszal mégsem akarta indítani a motort. Volt ami kibírt 2 szezont, de a leggyengébb 7 hónap volt. Március elején vettem és októberben halott volt. Éppen lejárt a garancia, úgyhogy nem is tudtam visszavinni. Addig minden rendben volt vele.
Most már úgyis itt van a rossz idő, mire újra motorozni tudsz benne lesz az új.
Már mindjárt most kapok agyvérzést. Miért nem néztem meg?

https://www.kepesmotor.hu/lampa/p1820704

Bár az enyém szép új lesz. kb ennyiből.
Nem szívja semmi,mert az immobiliser is ha 24 órán keresztül nem dugsz be kulcsot inaktív lesz. Leáálítás után 24 órán keresztül villog az immo led,utána inaktív lesz. Nem gondolnám,hogy az szívná le. Tavaly télen 2hónap után is szépen indított. Lehet ennyi volt az ideje. A töltést sem veszi,mert rárakom a töltőt,és kb 3 perc után kiírja hogy fel van töltve,ekkor a fezsültség benne 12,7 V,fél óra múltán már 12,2 V. Lehetle kéne csontra meríteni,és meglöketni a nagy töltővel. Bár nem ér annyit az egész. Tavasszal kap egy újat.
Ez a gyári kapacitás.
Az enyémbe duplája van... sztem az nem bele való. 12-14 Ah szokott lenni ilyesmi motorokban - de nem attól merül le, hogy kisebb... valami szívja, vagy öreg és önkisül.
Nagyon kicsi van benne,9ah.
Ezzel vettem. Fogalmam sincs mennyi idős,de sztem nem lehet öreg. Teljesen zárt akksi.
:)