Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt vagyok én is, nem megy senki sehova.
Nálam nem volt ilyen,pedig pár mutatványt csináltam már. Csak váratlanul és nagyon gyorsan történtek meg a dolgok,és már a földről próbálok felkelni. Van amikor sikerült,és volt olyan hogy nem. Egy pillanat alatt történt minden,nem nagyon pörgött előttem semmi sem. Most mosolygok rajta,de volt idő amikor nem nagyon volt késztetésem vigyorogni.
Nekem is Banner volt az előző, az is igy halt meg
3 hete még jó volt. (egyébként nem mentem vele Dubrovnik óta)
Mondják a bmw fórumon hogy sorba döglenek a Bannerek, én meg hogy nekem ez több mint 4 éve jó. Ma elhaladva a gtr mellett rápöccintem a gyújtást, se kép se hang.
Feszmérés: 4,2V
Töltöttem 5 órán át, 11,78V-ig jutott, de levéve a töltőt lassan sétált is lefelé. (kellett ezeknek károgni hogy Sz&r a Banner)
Alu létra a satupadnak támasztva (messze a függőlegestől, nem ért el a falig hogy nekitámaszkodjon) állok a létrán, közben fej felett szőrt tömök, persze hajlongok jobbra-balra, létra elkezd csúszni, nincs mibe kapaszkodni, tudom hogy ez így sz&r lesz miközben megáll az idő, rátenyerelek az asztalra amin a spakli éllel felfele áll a dobozban, leérek, megállok, kis seb a tenyeremen a spaklitól, majd a létra és minden egyéb szidalmazása két percen keresztül.
De jól vagyok.
Mindez ma délután.
Én is dolgozgattam, fürdőszoba átalakítás van.
Ki kellett venni egy régi tiplit, a plafon alatt van nem sokkal. Fel az alu létrára, csavar félig beteker, húz. Nem jön ki. Jobban húz. Nem jön ki. Még jobban húz, mint az állat. Kijön, de olyan hirtelen engedett, hogy megbillentem a létrán.
Ismeritek azt az érzést, mikor lelassul az idő? Nagyon érdekes Túl voltam a súlyponton, tisztán tudtam, hogy le fogok zúgni, de valahogy nem akart megtörténni Várok, mijafax lesz, gondoltam, lépni kéne le, de mégse, mert bő 1m magasan állok. Aztán mégis megpróbáltam, egy lábra estem, kibicsaklott eldőltem, káromkodtam, feltápászkodtam. Kicsit fájt, nem vészes.
Szóval az ilyen "lepergett előttem az életem" sztorikban biztos van igazság...
Hát, nagyon más lesz az FZ az biztos, de ha összebarátkozol vele és nem vagy hiányában a józan észnek, akkor jól megleszel vele. Bár gondolom tisztában vagy vele hogy költségesebb lesz fenntartani mint a Keeway-t.
(jó dolog a mondat végi szmájli, de felelős férfiember nem viszi túlzásba)
Szőrtömés befejezve, párazáró fólia felrakva. (g&ci egy munka, a prospektus szerint ez a fajta már nem szúr, de hát honnan tudná a marketinges ha nem is dolgozik vele)
Viszont ~200e lenne a munkadíja ennek és a falak gipszkartonozásának, szóval inkább szúrjon engem.
Felmegy az magától is, nem kell azt tenni. Néha felnéz, ha nagyon zörgök valamivel hogy kuss legyen már.
Ez eddig 9 fórumtag, de tudom hogy emre is olvassa, így megvan a 10 estére. (csövi meg tetőt szigetel szóval maradok a fórumon)
+
köszönöm
+
Az utolsó szőr nagyon össze van tekeredve, azt még alaposan ki kell egyengetni, ha fel akarod tenni a tetőre...
ez lenne :)
https://www.hasznaltauto.hu/motor/keeway/keeway_supershadow_250-11862642
Megyek medveszőrt tetőbe tömni, este még benézek hogy vagyunk-e még 10-en a fórumon.
Ráér, mert most úgy sincs ár időm, csak ne vesszen el.
Szia! Igen meg,csak elő kell kutatnom!
Szia. A műszerfal még megvan?
Látom Sanyám is 50 felett van már.
Mit akarsz odaadni érte?