Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor egy kávéra beugorhatok mondjuk 1ó felé? Rég jártam feléd gondoltam megleslek
Éjszakás vagyok, délig alszom és este 6-a megyek vissza.
Ha már téma volt a régi szoci kismotor... évekig vitatkoztunk, milyen motor szól ebben, volt, aki szerint Riga, de sztem Komár, annak volt ilyen tipikus "nem forog ki rendesen" hangja, de sose tudtunk dűlőre jutni
http://youtu.be/zDNVWV-zgYw
(1 perc körül, ha valaki nem tudná megtalálni benne )
postás megérkezett?
Rendben Ülő Bika főnök,nekem nem sürgős,két hétig leszek itthon.
Gyulám jövőhét vége szar idő 15.én pénteken tordason vagyok estig céges csapatot építek az indiánok földjén a western faluba.
nem bírtam már muszáj volt ideböfögi valamit :D Holnap otthon vagy?
Néztem én is.
Elvileg nekem is ok.
Bízok benne
Meg a Komárnak, a Romet előtt.
Talán csak annyi, hogy a kis Romet láb váltós volt a verhónak volt kormány váltója.
Látod, még azoknak is teccik, akik ezidőtájt még a homokot szórták egymás fejére a jáccótéren
Vááá köszi! Jó volt végigolvasni :) Ritkán nézek hírportálokat, és lecsúszok az ilyen kincsekről :)
Nekünk meg most lesz meló vagy 8-27 ig vagy 18- 09 ig
Szia Fábi! Mi lesz az erdélyi túrával? Hétvégén szigeteljük a tetőmet ha minden jól megy és nem jön közbe semmi akkor jövő hét közepére kész leszünk elvileg nekem jó lehet.
Akkor még idén motorozol?
Ja-ja. 3havonta olajcsere. Igaz, hogy 20e az előírt intervallum, de én nem hiszek ezeknek és kb10e-nél cserélek.
Ha sikerül tartani az ütemtervet pénteken kész. Az alapszín megvan(fekete metál) holnap visszacsiszolom a lakkozást ahol kell, maszkolom, aztán csütörtök reggel jön a következő szín és lakk, csüt estefelé a csík maszkolása. Péntek reggel a csík festése matrica, utolsó lakk réteg. Péntek este összeszerelés.
Akkor nálad gyorsan megvan az olajcsere km.
Mondjuk nálam benne van az is hogy messzire nem kell menni (ha meg igen akkor oda a GTR megy ) mert a szüleim 1,8km, a munkahelyem 7,3km amit a cég fizet, minden más 15km-en belül, az anyósom sem sokkal messzebb de oda úgysem megyek, szóval általában helyben járás van, arra meg tavasztól őszig a robogó a legjobb. (mivel ritkán kell messzebbre menni, így a megmaradt benzinpénzből tudok menni évente csöviékkel motorostúrázni)
Hogy áll a géped?
Ásás közben gondolkoztam, hova is mászkálok annyit... hisz van, hogy 2 hétig be sem indítom... aztán rájöttem: távol lakunk minden nóóórmális helytől
Egy anyós túra: 550 km
Osztrák levegő: 700 km min.
Tenger: 1300 legközelebb
Kis borozás Eger, Tokaj: 500 km
...és még mondja valaki, hogy kis ország vagyunk! de mondjuk Szerbia közel van!
Gyűlik azért lassan, mert ma elvittem az asszonyt dolgozni, aztán meg bevásároltam =21km. (meg tankoltam 5ezerér, ez elég lesz október végéig, aztán jöhet egy tele tank ami kitart januárig)