Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég, ha annyit beszólsz a kávézóban, hogy "hárli últra glájd" és irigykedni fognak
Lehet veszek még egy motort Kavasaki Ninja 250
Az a Harey pedig jól áll neked olyan csibészes.
Nem kéne mert nem tudom kimondani a nevét.
Horvát autópályán 240-el.
A BMW tetszik nekem
Nálam pont ez a véglet nem játszana.
Nálam ez a röhej kategória, mikor a "végtelen szabadság szimbóluma, az IGAZI VAS" a minden indításkor elvégzendő szertartásban esetlegesen hibát ejtve azonnal visító (gyári alapfelszerelés!) riasztójával és a digitális hülyeségeivel tudatja velem hogy modern országutak vándora ő, egy igazi csiszolatlan vasérc.
Persze tudom hogy már nem abban a korban élünk, ahol bőrkabátos, szakállas, tetovált bikerek rontottak ki a kocsmából egy, a VASNAK véletlenül nekitámaszkodó, borostás képű idegenen elégtételt venni, hanem ha Karcsi elkrúzol a VASSAL a közeli Marketbe pár Radlerért, akkor a bolti Szekuriti meghallja a riasztót és visszatartsa Timikét a szervek kiérkezéséig ha nekikoccan az SUV-vel a parkolóban telefonb&sztatás közben.
Mint ismersz, ilyen téren kicsit a múltban élek, így én a ~20-25 évvel ezelőtti, olajpárás kivitelt választanék, ha tehetném.
... valami ilyesmi cipővel esetleg? Bár nem tudom, hogy állna Józsinak...
https://ripost.s3.eu-central-1...
Tudom ha a kerekein áll sokkal lejjebb van, de akkor is...
Ahogy ránéztem a második képre rögtön az ugrott be, hogy a lányomnak is hasonló mértékben ér le a lába az étkezőasztal melletti székről.
Ha csak egy kicsi affinitásom is lenne ezekhez a hárlikhoz, akkor valszeg ezt választanám én is... esetleg a V-Rod-ot, de az drága is. A többi már nekem nagyon ámérikai, az idomosak meg egyenesen rondák.
Én két éve megtettem pár bátortalan lépést mindkét irányba, de aztán úgy döntöttem hogy nem megyek tovább, jó nekem az egyenes út.
László, mi szoktunk gyorsan menni?
Viszont nem kell (és nem is lehet) vele gyorsan menni! Mondhatod a haveroknak, hogy nem azért mész lassan, mert félted az életedet meg a jogsidat, hanem azért mert ez így adja az életérzést!
Fúúú de nem szép!... De legalább jó drága.
Linkelgettetek itt a napokban mindenféle öreg Jamahákat én is ajánlok valamit az itteni látens hárli rajongóknak! Akciós!
http://harley.hu/inventory/695...
Nem olyan vészes. Én is rég voltam arra,régen sokat bringáztam ezen a vidéken.
gyanús volt, hogy ismerem valahonnan... régen jártam arra.
úgy emlékszem elég rossz arra az út
Sose lehet tudni
Igen. 10km-en belül 4 is van. 1x gyere el nézd meg őket.

Bükkösdi kőbánya.
Horgásztó is van arra látom
az első kép hol készült?