Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Voltam ma is egy kicsit motorkázni,most jöttem meg.
Ezek de gyönyörű gépek!

https://www.hasznaltauto.hu/popup/xlkep/2148572/11919926/31/1
Én inkább úgy vagyok ezzel,hogy az időm is kevés,inkább legyen csak egy de azt használni tudjam mindnél többet. Legyen megbízható,azonnal használatra kész. Ha majd elhasználódik,és sok lesz vele a probléma,inkább veszek majd másikat. Remélem nem mostanában fog ez bekövetkezni,jó lenne ha legalább nyugger koromig kitartana a Piros. Már csak 8 év. Évi 2-3000km-rel számolva,és nem ütve-vágva reális lehet ez az elvárás is. Egyébként nagyon megszerettem ezt a kis motorkát,sokszor mosolyt csal az ember arcára.
Nem rossz nem rossz, csak nem kék-fehér. És az a bödön dob rajta.....
A többi stimmel.
Ennek nem az a lényege. (nem is boltba járni kell vele)
Az YZF 750SP az utcai YZF750R Superbike sorozatba gyártott limitált változata volt három éven át. (nagyobb síktolattyús karburátor, össze-vissza állítható Öhlins rugóstagok, más hengerfej, szelepek, vezérmű tengelyek, váltó, könnyített ez/az és alapból egyszemélyes, gyárilag versenygép alapnak adták ki, mondjuk ennek minden utcai használatra való hátrányával)
Segítségként: a mobile.de-n jelenleg 59 db 750R van eladó és 1 (EGY!) db 750SP 3800 euróért, ami ráadásul már nem gyári színű és állapotú.
https://suchen.mobile.de/fahrz...
Már ez az ami tetszik.
Nekem ez is tetszik,de nem vennék még 1x ilyen idős járgányt. Nem azért mert rosszak,hanem azért mert nem értek hozzá,és csak a bosszúság lenne vele.

Egyébként még mindig az egyik legszebb motor a Thunderace. Mondjuk ez az én privát véleményem,és a fent említett okok miatt nem azt vettem.
Mostanában a többit sem.
De az mindegy, jól mutatna a garázsban.
Ha most nem lenne FZR-em és lenne lém akkor most szerintem rámozdulnék. (de mivel jelenleg mindkét tényezőnek az ellenkezője áll fenn így ez elmarad)

Tényleg szép motor,de még a Frézit sem használod.
Egy valóban SP. (ellentétben az összes többi így hirdetettel, amik csak sima R-ek)
https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_750_sp_nevre_irva-11994594
Szép és nem is drága.
Kéne. Nagyon.
Most jöttem meg,voltam egy kicsit megjárattam a Pirost.
Csak összejött a 10 + így hétvégére, szóval páran még csak olvassák.
az nem rossz
Akksi az lenne mert a robogóba is kellet vennem tavasszal, és eleve olyat vettem ami jó a gtr-be. (az fzr-be pont nem fér be mert fél centivel keskenyebb az akksitartója)
Viszont úgy néz ki hogy a Banner még felállt a padlóról, mert feltöltve tartja a feszültséget és indít rendesen.
Túrázni mennék szívesen, de mint mondtam jelenleg sem pénz, sem idő nincs rá. (még rengeteg dolgom van a rossz idők beálltáig)
Más: elkészült a Frézi fejidom és az üléstakaró. (még az osztrák túra előtt adtam le festeni) Metál szín gyöngyházzal, ráadásul színkód sincs hozzá, úgy kellett kikísérletezni.
Szokták mondani hogy tégy jó dolgokat és akkor veled is azok fognak történni: múlt héten mondta a kollégám hogy:
-üzente az öreg hogy elkeverte a számodat, de mehetsz a cuccaidért, kész vannak
-hmm, és árat mondott?
-miért, szokott?
-oké, igaz, ez hülye kérdés volt majd valamikor benézek
-minél hamarabb, mert nem jó az ha ott kallódik a cucc, leverik vagy akármi is lehet belőle
Ma kivettem 30e magyar egységet, bízva abban hogy elég lesz. Odaérek, az öreg reggel épp eligazítja a fényezőket a műhelyben. Mikor meglát:
-na te még élsz?
-persze, csak feladtam már egy hónapja az érdeklődést, elfogadtam hogy egyszer majd elkészülnek
Bemegyünk az átadóba:
-na, ott vannak
-mennyire sikerült eltalálni az eredeti színt?
-elég jól, a belsejébe beleírtam a színkódot, azt tedd el valahova hogy meglegyen
-oké, akkor mennyi lesz?
-(nagyot szív a cigijéből, majd a füstfelhőből kiszűrődik egy szó)...........vigyed
-h....hogyan??
-ott vannak, ne fizess semmit, vigyed
-hát...köszönöm.......így még nem jártam sosem....
-volt még a kis lámpabetét előre a körlámpákhoz, az?
-az akkor került elő amikor már le volt festve a többi, sajnos az kimaradt
-akkor hagyjam itt, és majd valamikor?
-ne hagyd itt, ilyen kis mennyiségű festéket nem lehet kikeverni, csak sokat. majd ha egyszer még kell festeni valamijét, akkor ez is benne lesz.
-jó, mindegy, úgyis marad kockalámpás, ez csak szükség esetére kellett volna
-oké, aztán gyere ha kell valami
gecó hideg lesz akkormá' Megyek autóval az kevesebbet is fogyaszt
Egyébként ez nem is vicc - Arni, engem pl. érdekelne egy havas-Kárpátos-nézelődős. Lehetőleg fűtött, jakuzzis szállással
Autóban van 5 hely, 4-nek kényelmes is.
Vegyél aksit mert októberben túra van Erdélybe.