Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most jöttünk meg Badacsonyból. Tegnap jöttünk. Sajna nem voltunk otthon.Majd ha legközelebb jöttök,előbb írd meg,és akkor összefutunk nálunk,vagy valahol.
Hol lehet rendelni alkatrészeket az FZR-hez? Motorhoz szeretnék tömítéseket és mindenütt csak ilyen általános fék/kuplung stb... találok csak.
Azért megnéztelek volna a kalandparkban :D
1es kép háttér
Neked kéne egy chopper meg egy bőrkabát,úgy néznél ki mint egy igazi amerikai veterán bikeres!
Na jó,de hol a csapat?
Megyünk holnap Pécsre! :) Ottalvósba
csapatépítettem
Nem tudok menni én sem. Szombaton tesszük tetőre a fedő réteget. Ha jó idő lesz. Októberben mehetünk még valamikor esetleg....
Nem volt azzal baj tavaj sem, mármint a szeptemberrel, de én már egy hete figyelem az időjárás előrejelzést és sajnos napról napra megerősítették a szat időt ezért sem erőltettem a dolgot. Egyébbként mind a hárman elég mobilosak vagyunk ha menni akarunk. Mivel nálunk én döntöm el ki mikor mehet szabira beleértve magamat is, így ha éppen olyan napon van h nem akarok kicseszni magammal azt mondom, na jó mennyéé ha akarsz.
Nekem igazán nem jelent problémát, ha eldöntöm, én másnap el tudok indulni (nem kell szabadságot kérnem, nem kell megvárni a fizetést) de most úgy gondolom, hogy ezt 1általán nem készítettük elő, mert igazán nem volt rajta senki az ügyön.
Ezért én kihagyom Amúgy lehet, az idő is bexarik - ilyesmi túrát sztem nem érdemes szept. közepére tenni
Lehet, hogy kihagyjuk a hétvégi túrát?
Csövi, Laci mikor indulunk holnap reggel?
Sziasztok!
Van hozzá bontott karbisorom, talán 1 főfúvóka hiánya van, meg egy két karbicsésze csavar, meg a súberek vannak leragadva a benne ragadt régi benzin miatt.
Hat igen☺ Egyebkent mar a Mecsek sokkal jobban megy,allandoan ott lodorgpk
4000? az már igen! ott már legalább 40-50 LE tombol
...de tudom, hogy 7köznapi közlekedésben, a mi korunkban elég ennyi is, hogy gyors legyen.
ok.köszi!
nagyvas.hu próbáld meg tűszelep van de hogy fészket lehet e rendelni hívd fel holnap őket
üdv!valaki esetleg ha tudna segiteni.tüszelep fészkekett szeretnék venni.yamaha 600 fzr 4jh.hoz.hol merre?kösz!
üdv!valaki esetleg ha tudna segiteni.tüszelep fészkekett szeretnék venni.yamaha 600 fzr 4jh.hoz.hol merre?kösz!
Meg kell nézni hogy esetleg az 500/600-é nem jó-e hozzá, az még viszonylag "könnyen" beszerezhető. (a karbi típusa és felépítése azonos, bár a membrán mérete lehet hogy nem egyezik, de van rá esély)
Végső esetben a Red Baront http://www.redbaron.hu/uzletek felhívhatod, ők otthon vannak a Japán belpiacos gépekben is, de a membránok ára nagyon fog fájni.
Sajnos a belpiacos gépekhez (főleg az ilyen öregekhez) már elég nehézkes az alkatrész beszerzés.
Szia az a helyzet itt nagyon nagyon ritkán van 250es fzr. Így alkatrészt se találsz itt hozzá azaz eddig én még nem találkoztam vele.