"Mennyire strapabíró?"
Igazából egyelőre még nem nagyon vannak ezzel a típussal tapasztalatok, mivel ez a példány is épp csak 30 éves. Talán majd egy pár év múlva kiderül.
Sziasztok! Véleményeket szeretnék kérni fz750-ről :) nem sok tesztet lehet találni, ezért inkább a Ti véleményetekre lennék kíváncsi :) A gép 87es verziójú :) És a képen látható :) Még most lenne cserébe egy 250-es chopperre :) Mennyire strapabíró? Mennyire kényelmes túrázni, 2 személlyel ? :) Válaszotokat előre köszönöm :)
Üdv R!
Köszi. A bruttó idő a rajt pillanatától kezdődő,és a célon való áthaladáskor mért idő. Mivel az ilyen versenyeken általában 1000 indulónál is több van,ezért egyéni chippes időmérés van. Sokszor hosszú percek telnek el,amíg a rajtkapun át tud haladni az ember(pl: Bp maratonnál nálam 8 perc volt amíg végre el tudtam rajtolni,de ott 19200 induló volt).Tehát amikor valósan áthaladsz a rajtkapunál lévő gumiszőnyeg érzékelőn,az érzékeli az indulásodat,és akkor kezdődik a valós időmérés ami a célvonalban lévő érzékelős gumiszőnyegen való áthaladáskor ér véget. Ez a nettó,azaz a valós futóeredményed.
József is épített garázst, te is tetőt, én meg nem csináltam idén semmit Persze, mert a túrákat én szerveztem, ezért nem maradt időm
... de a gázkazánt fel kell tennem e hónapban, különben botrány lesz itthon (és hideg)
Megosztom veletek a tegnapi napunkat. Vicus benevezte két fős csapatát,és engem a Szigliget félmaratonra. Nagyon jó kis móka volt.Kellemes társasággal,este egy kis ünnepléssel kettecskén a Vicusommal Badacsonyba. Ma reggeli órákban jöttünk haza. Jó kis hétvégét zártunk.
Igazából egyelőre még nem nagyon vannak ezzel a típussal tapasztalatok, mivel ez a példány is épp csak 30 éves. Talán majd egy pár év múlva kiderül.