Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Mennyire strapabíró?"
Igazából egyelőre még nem nagyon vannak ezzel a típussal tapasztalatok, mivel ez a példány is épp csak 30 éves. Talán majd egy pár év múlva kiderül.
Sztem egy akármilyen xar fz750 többet ér, mint egy 250 chopper!
Sziasztok! Véleményeket szeretnék kérni fz750-ről :) nem sok tesztet lehet találni, ezért inkább a Ti véleményetekre lennék kíváncsi :) A gép 87es verziójú :) És a képen látható :) Még most lenne cserébe egy 250-es chopperre :) Mennyire strapabíró? Mennyire kényelmes túrázni, 2 személlyel ? :) Válaszotokat előre köszönöm :)
Üdv R!
köszi.
Gratulálok :)
Köszi. A bruttó idő a rajt pillanatától kezdődő,és a célon való áthaladáskor mért idő. Mivel az ilyen versenyeken általában 1000 indulónál is több van,ezért egyéni chippes időmérés van. Sokszor hosszú percek telnek el,amíg a rajtkapun át tud haladni az ember(pl: Bp maratonnál nálam 8 perc volt amíg végre el tudtam rajtolni,de ott 19200 induló volt).Tehát amikor valósan áthaladsz a rajtkapunál lévő gumiszőnyeg érzékelőn,az érzékeli az indulásodat,és akkor kezdődik a valós időmérés ami a célvonalban lévő érzékelős gumiszőnyegen való áthaladáskor ér véget. Ez a nettó,azaz a valós futóeredményed.
Gratula Sanya! Ez fantasztikus eredmény. Jövőre én is szeretnék részt venni egy ilyen versenyen. De mi az a bruttó és nettó idő?
A lapos tető kapott 20cm dryvit szigetelést. Nem építek rá emeletet arról már lemondtam.
József is épített garázst, te is tetőt, én meg nem csináltam idén semmit Persze, mert a túrákat én szerveztem, ezért nem maradt időm
... de a gázkazánt fel kell tennem e hónapban, különben botrány lesz itthon (és hideg)
mi ez, tetőterasz, vagy emeletet akarsz ráépíteni?
Dehogy, ne is mond... Szombaton jöttek volna de esett az eső éjszaka meg szakadt. Így még átázik néhány helyen és a hétre is esőt jósol.
Ez a nemsemmi Biztosan nem olvasta a gyári manuált, mely szerint ezt csak sajtolni lehet 1,354 kN erővel 151 C fokon
Kész a tető?
Még akár jó is lehet. Olyan rutinnal csinálja és nem az elsőt ha szar lenne biztos nem mennének hozzá...
És ez jó lesz? Össze-vissza kalapálta.
Főtengely szerelés
http://youtu.be/r8lCGTltAm4
Köszönöm.
Gratulálok.
Megosztom veletek a tegnapi napunkat. Vicus benevezte két fős csapatát,és engem a Szigliget félmaratonra. Nagyon jó kis móka volt.Kellemes társasággal,este egy kis ünnepléssel kettecskén a Vicusommal Badacsonyba. Ma reggeli órákban jöttünk haza. Jó kis hétvégét zártunk.
Nem volt ott semmi sztem,mert nem láttunk semmi készülődést. Este felé jött egy csomó chopper gépes manyus, azok futottak cumira az idő miatt.
Nekünk a tegnapi nap volt a fontos,és Szigliget!
Pont akkor mész el onnan, mikor a fél országból oda mennek Állítólag jó nagy buli volt