Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nekünk miért is érdekes? Ez nem kifejezetten ilyen típusú fórum.
Igen valami volt, hogy nagy fordulaton fullad vagy kihagy....
Mármint a gyújtás hiba?
Tiéd hogy áll Ümi, jó már?
Most vetted, vagy szereltetek rajta valamit?
Szigeteljük a tetőmet. Jövő hétvégén vagy utána hétvégén tud jönni a mester. Most fog kiderülni...
Nem biztos, hogy fogok tudni menni most hétvégén kiderül....
Üdv Szerintetek mi okozhat olyan jelensèget, hogy a motor csak szivatóval indúl, ècs csak azzal hajlandó járni, amint próbálok egy kis gázt húzni leál. Yamaha fzr 250 Előre is köszi
Foglalnám a szállást ha tudnék biztosat.
Valami van itt vagyok a közelbe szólj
Mivel a karbik tavaly lettek felújítva és új a láncszett, új kuplung van így gondoltam veszek egy blokkot ami beindul és megy aztán átpakolok mindent. Még friss az élmény. Idén már nem motorozom :(

PUPU: A vezérlés is elment a picsába szerintem így lehet a hengerfej sem jó. De még észben tartom, hogy van egy blokkod.

Köszi mindenkinek
89-93-94 ezt gyártották ha jól tudom de ránézésre ugyan az. Thomas tudna róla többet mondani miért lett kicserélve.
Anyag fáradás, nincs mit tenni... ha van kedved legózni, a Pupu féle blokk jó lehet neked - annak nincs kitörve az oldala.
Persze meg kell nézni, pont olyan-e?
biztos nem az olaj a ludas, 7éve megyek 20W50 ásványival elf agip castrol így kezdtem most 3000km 10W40 manol félsynt és vissza 20W50 castrolra.
itt van egy 600as blokk szeleplapkák a kuplung lamellák és talán a generátor hiányzik róla de zsákbamacska a blokk.
Én úgy nézem,az egyes henger hajtókarja lóg ki.
Van egy tartalék blokkom,a hengerfej hiányzik róla csak ,de az ötszázas.A blokkház,váltó ugyanaz,de a henger meg a főtengely nem .Sajna,.
kocsivalsenincsenkedve tudod
Kocsival? Vihednéd a cuccot
Tanulni belőle, hogy miért ne forduljon elő mégegyszer...