Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pupika kihagyja 1 nincs kedve motorozni 2 nem tudom még lesz e addigra produkció egyenlőre semmi de minden nap hallok valamit.
Ha javíthatatlan és valószínűleg az, akkor minek időt pocsékolni rá. Esetleg ha kell belőle valami használható
Szét kéne szedni a blokkot mégis mi lehett a baj...
74.000. Mikor megvettem, a blokkon kívül minden fel lett újítva. A szerelők megnézték a vezérlést és minden oké volt. Gyertya, gyertyakábel lett cserélve. Meg karbi szinkron.
Idén tavasszal cseréltem újra olajat, méghozzá ásványi olajjal, ahogy ajánlottátok itt. Nem villant fel a lámpa volt kenés. Látható a képeken hogy rengeteg olaj folyt ki miután szétesett.

Nem folyt sehonnan az olaj. Hengerfej is rendben volt. Fogalmam sincs mi lehetett a gond. A hangja se volt gáz. Szépen ment.
Kikönyökölt a hajtókar? Motorban mennyi a km? Mi volt a motorban javítva cserélve korábban és most milyen olaj volt benne?
Jó itt is persze. Akkor elvileg 3 an vagyunk már az erdélyi túrához ha minden jól megy és Laci is jön. Még valaki? Pupu?
Csövi!
Nem tudom privátba írni vmiért. Szóval. Ha a összeáll addig a gépem és az idő is engedi, akkor én mennék
Sziasztok. Ehhez mit szóltok? Ma történt. Tip top állapotban volt a motor. Egy vagyont költöttem rá eddig. Idén tavasszal olajcsere, bele való olajjal. Pirosnál 1, 2 (semmi huzatás). Csattanás. Majd füst. Itt az eredmény :(
Apropó. Keresek 93-as FZR600 blokkot...
https://auto.jofogas.hu/komarom_esztergom/Yamaha_Fzr_250_3LN_alkatreszek_69736177.htm
Üdv idomszettet ès index relèlt keresek fzr 250 re
Ja ja mondtad
A két első gólyaláb új. Suzuki cserélte ingyen, gyárira.
http://totalbike.hu/technika/2017/08/27/szetszedtuk_yamaha_gear_otvenezer_kilometer_utan/?token=fd869401439829d7d0ba74d824e1a3a4
Én is így kezdtem a yamival,most már rendben van.
1000dobja magyar Sima művek
hé=hál
Gyulám nincs ezzel az autóval semmi baj, 115e km van benne szedi a lábát mint állat ,motorikusan rendbe van. De egy 17éves gépen nehogy már ne legyen rozsda hé istennek a kipufogó és nem a gólyaláb szakadt le. arrafelé minden rendben.
Holnap elszakad a kuplungbowden,kedden felforr a víz,szerdán beköpi a gyertyákat. Jó is a használt gép.
Köszi,akkor felejtős.
Defekt elhárítva
Fogalmazzunk úgy, hogy a korrekt hozzáállás nem erős oldala a srácnak.
jó lenne de sajna nagyobb a zizi ja és reggel most erre keltem, hogy jobb hátsó defekt is
Pórul jártál velük?
dobd fel rá az ezres dobját,az is japán.