74.000. Mikor megvettem, a blokkon kívül minden fel lett újítva. A szerelők megnézték a vezérlést és minden oké volt. Gyertya, gyertyakábel lett cserélve. Meg karbi szinkron.
Idén tavasszal cseréltem újra olajat, méghozzá ásványi olajjal, ahogy ajánlottátok itt. Nem villant fel a lámpa volt kenés. Látható a képeken hogy rengeteg olaj folyt ki miután szétesett.
Nem folyt sehonnan az olaj. Hengerfej is rendben volt. Fogalmam sincs mi lehetett a gond. A hangja se volt gáz. Szépen ment.
Sziasztok. Ehhez mit szóltok? Ma történt. Tip top állapotban volt a motor. Egy vagyont költöttem rá eddig. Idén tavasszal olajcsere, bele való olajjal. Pirosnál 1, 2 (semmi huzatás). Csattanás. Majd füst. Itt az eredmény :(
Apropó. Keresek 93-as FZR600 blokkot...
Gyulám nincs ezzel az autóval semmi baj, 115e km van benne szedi a lábát mint állat ,motorikusan rendbe van. De egy 17éves gépen nehogy már ne legyen rozsda hé istennek a kipufogó és nem a gólyaláb szakadt le. arrafelé minden rendben.
Idén tavasszal cseréltem újra olajat, méghozzá ásványi olajjal, ahogy ajánlottátok itt. Nem villant fel a lámpa volt kenés. Látható a képeken hogy rengeteg olaj folyt ki miután szétesett.
Nem folyt sehonnan az olaj. Hengerfej is rendben volt. Fogalmam sincs mi lehetett a gond. A hangja se volt gáz. Szépen ment.
Nem tudom privátba írni vmiért. Szóval. Ha a összeáll addig a gépem és az idő is engedi, akkor én mennék
Apropó. Keresek 93-as FZR600 blokkot...