Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem voltam sajnos. Két hete volt egy kellemetlen találkozásom három motoros rendőrrel. Le akarták szedni a rendszámot a gépemről. Nem tetszett nekik az első lámpám, hiába benne az "E" jelzés,nem típus azonos. Szerintük nem alkalmas a közúti közlekedésben való részvételre. Hiába mondtam,így vizsgázott ezzel a lámpával. Utána már minden baj volt,a rendszámtábla is meredekebben ált mint 30 fok a függőleges síktól. Konkrétan 38 fok volt,itthon dühömben megmértem. Utána meg a ruházatom volt a probléma. Miért motorozok bélelt fekete melegítőben? Ők úgy fogalmaztak,hogy suhogós mackóban? Büntetés nem lett belőle,csak figyelmeztetés. Érdekes,mert Orfűn találkoztam velük,még intettek is,és mentek tovább. Pécs határáig történhetett valami,mert nagyon mogorvák voltak. De utána én is. Úgy hogy most első lámpa vásárlás van. Ma talán meg is rendelem. Usákoktól jön.
eladó fzr 1000 kábelköteg , gyújtásmodul, trafók, légszűrőház+szűrő, és karbisor 1987-88-as évjárathoz, megegyezés szerinti áron. 06 30 698 34 kilenc -hat. (mogyoród)
eladó yamaha fzr 1000 gyári üléspúp (nem gyári fénnyel) 87-88 évjárathoz. ára 8 eft. 06 30 698 34 kilenc -hat. (mogyoród)
Mecsek Rally volt a hétvégén. Ilyenkor legjobb otthon kuksolni, mert sok az önjelölt versenyző :(
Elég sok utat is lezárnak, ezért a forgalom is erősebb a maradék utakon.
Sanyi voltál motorozni?
Véletlen volt,szégyenlem is magam miatta. Én is ki lennék akadva ha valaki hajnalban hívogatna csak úgy.Leejtettem a buszban,miután beszéltem a diszpécserrel,akkor tárcsázhatott be.
Még egyszer elnézést kérek.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy előtte való nap is 14-15 órát melóztam (szokásomhoz híven ) és kb fél kettőkor feküdtem le. A telefon kb 2 órával később csörgött. Különben nekem is azért van 0-24ben bekapcsolva hogy mindig elérjenek ha baj van.
A Papámnak egyszer a kutyája szökött be a Moszkvicsába (2140), aztán nagy jómódjában lerágta az egyik ajtókárpitot
Akkor jár nekik a bocsánatkérés,mert ma került fel. Végre odafigyelnek erre is.
Tudja mi a jó neki.
Helyes.
Sokaknak bólogató kutya van a kalaptartón , nekem csak 1 alvó macska jutott.
Megint nyitva hagytam az ablakot a kocsin
Már nincs fent
Ez az ár így rendben is lenne,ha nem ez a genya néger csaló buzi hírdetné. Ez már milyen! A galériát ha felteszel azt átnézik,de a hirdetésekre szarnak.

https://www.kepesmotor.hu/hond...
Vicus szülinapját ünnepeltük a Laterum étteremben. Jót ettünk,ittunk,most kicsit szédelegve haza sétáltunk. Délután meg ejtőzünk egy kicsit.
De. Megvertem mindenkit kártyában, most végeztünk.
Ahogy látom senkivel sem történik semmi érdekes.
Hát igen, ilyen egy igaz barát... felhívod hajnalban, erre kinyom a gecibe
Én hívtam már fél 4-kor haveromat, hogy izé, autóba kéne ülni most, és elindulni értünk Ferihegyre (150 km-ről) mert aki eleve értünk jött, az karambolozott felfelé a pályán

Ui: engem ne hívjatok, nem megyek sehova, alszok
Sztem ő erőlködés nélkül húzza fel sztenderre szóval legalább egy előnye biztosan van
Ha nem akarod megvenni a gyárit, akkor én simán beletenném ezt, minimális az eltérés. (biztos hogy elfér a +1mm vastagság, és a tengelyen sem gond az a -0,5mm)
https://exor.hu/Szimering/13X2...
Ilyenkor elgondolkodom hogy lehet kissé eltúlzom ezt a túramotor dolgot.
http://moped.blog.hu/2017/10/1...
Uhhh bocsánat! Leejtettem reggel a telómat,annak következtében lehetett.
Szia. 14x24x6-t lehet kapni. A rugóból kicsit kiveszel és jó lesz az. Vagy az oem-parts.hu oldalon rendelsz gyárit.