Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaa az anyósom
Page nyugi,Krisztiánfz6 ilyen,nyers modorú,antiszociális,barátoktol mentes. Meg kell szokni. Biztosan neked is van ilyen ismerősöd,tudod akit mindig nagy ívben kerülsz.
Köszönjük Tanár Úr!
Mivel nem láttam a mondandód végén a szmájlit, így azt hiszem, hogy komolyan gondolod amit írtál. Milyen fórum is ez? Segítek. Sport Motor... Szerinted, ha valaki nem megy egy seggel 600km-t esőben az nem is motoros. Aki meztelen géppel jár az megvetendő, mert csak a háztömb körüli búgócsiga versenyen vehet részt. Én elfogadom a csopperest is a túrázót is meg a szpídest is. Miért hiszed, hogy csak Te tudod a "frankót"
Úr Isten! Te kinek a nyugdíját fogod megtermelni
Kozmax!
Én még ilyeneket is csinálok fényezést.
Az S tulajokat már csak egy hajszál választja el az állandó autózástól! " Jaj ezen fúj a szél!" Pudingok!
Köztudott, hogy a burkolat nélkülit a lúzerek választják, akik a ház körül mennek hétvégén 1-1 kört, feltéve ha jó az idő, süt a nap.
A burkolattal ellátott modellt az igazi motorosok használják, akik nem rettennek meg nagyobb távoktól sem.
Személy szerint én a burkolat nélküli FZ6-osokat megvetem, nem szeretek velük motorozni pont a magamutogatós lúzerségük miatt.
jóvanbazmeg jövőhéten gyere Kakucsra! Úgy is lemelóztad a jövő hetet is
lesz idén motofeszt vagy mi a fene amikor ingyen lehet menni a hungaroringe
kabbe
reggel 7 től baszki,,, elég fiatal vagyok még nem kéne túlterhelni, hamar megcsömörlök
Neked mindegyik nap hosszú, amikor dolgozol
Már idje! Én má dolgoztam eleget. Remélem, hogy megkeresitek a nyugdíjamat
Értem!Köszönöm a válaszokat!
dolgoztam baszki, valakinek azt is kell
aki tud az a tud, el kell ismerni
Ennek a csávónak is N-es gépe van. Ismerem.
hááát?
Hol, merre jártál
Az már rég le van cserélve
Gyönyörű,bár engem esztétikailag zavarna hogy a két gumi nem egyforma színű.Amúgy csodaszép.
Az S igazi bevállalós kalandorok gépe akik bevállalnak nagy túrákat is !

Az N az pff... városban futkározó boltbajáró motor..

Persze mindenki olyan motort vesz amire akarja használni :D
Én ezzel járok dolgozni, ingyéééé 1961-es R26-os Csepel Szimat szatyor már nincs rajta.
megjöttem
hosszú volt ez a nap