Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az N az igazi kemény,macsó,heteró férfiak gépe.

Az S a megállapodott totyogós nyugdijasok gépe.
mi volt húsz óra egy perckor
Én má tudom a frankót. Ha 80-90km- el megyek akkor simán 4 litert fogyaszt. Nem is tudom mi a rohadásért nem vettem egy 125 ccm-es vadászgépet. Hiszen az is elvisz ugyanoda
Helló!

Valaki tudna valami véleményt mondani az ilyenfajta plexiről?
http://bikepics.com/pictures/1...
mennyivel másabb mint a gyárija?Jobban tereli, vagy csak design?
Nálad a pont.
Az S papós.
Szia! Van aki 200 körül is szokott vele közlekedni, de a nyugis 90, vagy akár 130 is mondható utazósebességnek. Ha mindkettő bejön, n, s, az s-esnek van szélvédelme. Ha teheted, próbáld ki vásárlás előtt mindkettőt.
vegyél fazer... idomosat...
azzal jó túrázni is... a hatalmas :D plexi miatt :D
aztán ha odabaszod a betonra, akkor másnem Karu csínál belőle jó kis körlámpást.
tehát fazer powa 2az 1-ben!
Az S verziónak jobb a szélvédelme ezért az utazó sebesség is nő,de az N -es modell legalább szép.
Km/h-ban meg nem tudom...embere és bukója válogatja.
Neeeem, az ezres suzuki az nekem van, méghozzá klímás Gondolhatod mit gyorsul, ha megy a légkondi
De legalább egyedi. Biztos nincs senki másnak ezres klímás swiftje
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni,hogy az Fz6-nak kb. mennyi az utazó sebessége,és szerintetek melyiket érdemesebb választani?A csupasz idomos Fz6n-t,vagy a fejidomos Fazer S változatott?(Mert nekem mind a 2 nagyon tetszik!)
Köszi.
Tőlem a macskajancsik motorvásálás előtt szokták kérdezni mennyit eszik. Mondom 5-6l. Az nem sok jön a válasz. Nem a liter sok -mondom-HANEM HOGY KURVA HAMAR MÉSZ VELE SZÁZ KM-T! Ide szaladsz oda szaladsz pik-pak 200km!
Szerintem is igazad van, ez egy hobbi, méghozzá elég drága. Azért nem bánnám, ha csak fele annyiba kerülne a nyál, mint most
Nekem 5-6 ismerősöm jár már 1 éve injektoros autokkal 50-50% ban etanol/benzinnel és semmi gond.
Én se az autómba, sem a motoromba (főleg), nem tankolnék E-85 -öt.
Nem is értem mikor a motorosok fogyasztással foglalkoznak.
A motorozás (általában) nem az A ból B be jutásról, hanem a kanyargásról a tájról és a szórakozásról, barátságról szól.Tehát nem kötelező! Ezért tök mindegy, hogy egy km 20Ft vagy 18Ft
Persze ez csak az én véleményem
Márkaszervízben is ezt mondták, meg másoktól is hallottam, hogy ezt az IDE motoros szarokat tönkreteszi az ethanol. Meg hát tankolás után állt meg nem sokkal...
240 az etanol kúton és ha felesben van nem eszik sokkal többet,sőt én nem mértem többet semmivel. Okoska. Gondolom neked 1.0 suzukid van de az is gázosra átalakitva .
Próbálkozni a kutya szokott,de bele döglik,mint köztiudott Óriási spórolás gratulálok inden hülyének 1liter benya 335 1 liter E85 190 az össz:525 tehát 1 liter 263cc.Ha többet iszik csak 1 literrel is százon már bukó,a kockázatot nem is tekintve.Ide csak agyon képzett főmérnökök járnak kérdezősködni? Vgy vannak itt józan parasztok is,hat első két második
Hát azért ez fura,ha egy tankolás igy kinyírná ezeket a kocsikat akkor már nagy viszhangja lenne vagy e85 kutakon méteres figyelmeztetés vigyorogna. Lehet a tesó rallyzott a csajoknak egész nap majd az út szélén tankolt az ukránoktol.

Az etanol nem alkohol. Alig van szaga és semilyen zsiroldó hatása nincs például.
Igazad van krumplikám! Inkább kevesebbet, de minőségit megyek
Egyik kuncsaftunknak egy 2000-es IDE motoros Lagunája van. Ezen van egy olyasmi nagynyomású pumpa, mint a kommon-rail dieseleken. Csak ez 50 bar nyomáson dolgozik, maga a pumpa nyom 130 bart is. Kölcsönadta a tesójának, az meg meglepte egy E-85 -ös tankolással, olyan 70- 30 arányban. Úgy néz ki tönkrementek a befecskendező szelepek, (400000) plusz a nagynyomású pumpa, és a nymásszabályzó, valamint a nyomásérzékelő szelepek. Összesen kb. 750000-800000 ft. Persze nem tudja kifizetni, nemrég kuplungoztuk majd fél milláért, és most ott rohad az udvaron. Álom egy ilyen tesó, nem Legalább nincs szüksége ellenségre
Én kocsiba használom (1.6 injektor) 252 liter átlagár jön ki 50-50% nál (330ft b +175- et. (feketén)). Hibátlan a szekér.

De. A motornál pont a lényeget nem nézed. Hobbi eszköz, az éves(benzinárakat látva-csökkenő) átlag 6000km-rel.Ha 100-on eszik 6 lityit,(1000km 60 l x6 360lityi) 335 ft(b) x 360= 120,600.-
240etanol ft x180lityi=43200.- 335 b ft x 180=60300.- 103.500.-
Tehát 17.100 ft ért rizikózol hogy árt-e a gépnek. amibe a legegyszerűbb blokk alkatrész is 5000.-ft. Ha mész 6000t persze.(Ja és ha csak az van benne 20% al többet eszik,gondolom igy is kicsit több.)