Oli mi csak követtük a Mestert, bár néha nekem úgy rémlett itt már jártam egyszer kétszer!
A táv nekem 535km volt.
Ez csak a fele a Korzikai túra első napjának, de embertelen izomlázam van.
A Buboréknak volt GPS-e, talán Jézusomnak is, a csúcs természetesen az 577-út volt.
Ákoska lekoptatta a lábtartóját.
Tényleg jól néz ki de ha véletlen megered az eső imádkozz hogy legyen utasod mert az jól felfogja a nyakadba zúduló vizet ha nincs akkor még a sisakodon is folyni fog a víz előre felé
de tényleg jobban néz ki ha felteszed a lámpa alá az egészet
ÉJ csináltam egyet maradt a gyári index meg a rendszámtábla világítás is elég jól sikerült . sok sok alu lemez meg egy kis hajtogatás. A Rizoma cuccok szépek az fz1 re de elég drágák is
Hibás hivatkozás van a Motul olajnál. Extra már nem megy.
Kérdésem az olajjal kapcsolatban.
Ezt beletölthetem?
Motul 5100 10W50 motorolaj FR
# Technoszintetikus észter bázisú motorkerékpár olaj minden négyütemű egybeépített váltós vagy nem, nedves vagy száraz kuplungos motorokhoz.
Használhatóak katalizátoros és levegő hozzávezetéses kipufogó rendszerekhez is.
Ezt a google maps itinert hogy kell használni? mert én csak úgy tudtam tervezni útvonalat ha beírtam a városok nevét.és ott maradnak azok a sok tüskék. http://maps.google.hu/maps?f=d...
Jó reggelt! Unokaöcsém szülinapját tartottuk tegnap. Késő délután azért mentem egy kört, hihetetlen, mennyi bogár volt
Aztán volt egy kis problémosz is, unokaöcsém beesett a Dunába. Megpróbált kajakozni, de beborult, elveszett az összes igazolványa, hiába mondták a haverjai, hogy hagyja kint a parton.
Üdv mindenki, jó volt jól éreztem magam, köszönet a vezetőknek, jah am. nekem 950,8 km lett a vége. már majdnem aludtam a motoron a pályán félúton Deb. felé
Tegnaptól én is boldog tulajdonosa lettem egy FZ6-nak.A motor Olaszországból.Olyan kérdésem lenne, hogy nem tud valaki MAGYAR szervizkönyvet, vagy amit a motor mellé adnak használati útmutatót?Csak angolul találom meg. Esetleg ha valaki beszkennelné azt is nagyon megköszönném.
http://maps.google.com/maps?q=...
A táv nekem 535km volt.
Ez csak a fele a Korzikai túra első napjának, de embertelen izomlázam van.
A Buboréknak volt GPS-e, talán Jézusomnak is, a csúcs természetesen az 577-út volt.
Ákoska lekoptatta a lábtartóját.
tehát a villogástól számítva dúrván még mennyit lehet gurulni ?
de tényleg jobban néz ki ha felteszed a lámpa alá az egészet
Ha átalakítod biztos jó lesz.
Ja ami fz6 uw. lapon van rendszámtáblatartó az jó a 2006 os fz1 re?
Kérdésem az olajjal kapcsolatban.
Ezt beletölthetem?
Motul 5100 10W50 motorolaj FR
# Technoszintetikus észter bázisú motorkerékpár olaj minden négyütemű egybeépített váltós vagy nem, nedves vagy száraz kuplungos motorokhoz.
Használhatóak katalizátoros és levegő hozzávezetéses kipufogó rendszerekhez is.
http://maps.google.hu/maps?f=d...
hyo gratulálok a motorodhoz.
Aztán volt egy kis problémosz is, unokaöcsém beesett a Dunába. Megpróbált kajakozni, de beborult, elveszett az összes igazolványa, hiába mondták a haverjai, hogy hagyja kint a parton.
vagy Karut kell faggatni
Tegnaptól én is boldog tulajdonosa lettem egy FZ6-nak.A motor Olaszországból.Olyan kérdésem lenne, hogy nem tud valaki MAGYAR szervizkönyvet, vagy amit a motor mellé adnak használati útmutatót?Csak angolul találom meg. Esetleg ha valaki beszkennelné azt is nagyon megköszönném.