Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Nemtudom kinél van a csoportkép de kérhetek 1-et belőlle? Köszi!
Itt a duzzasztógát. Nagyon szép. Étterem is van.
http://maps.google.com/maps?q=...
Oli mi csak követtük a Mestert, bár néha nekem úgy rémlett itt már jártam egyszer kétszer!
A táv nekem 535km volt.
Ez csak a fele a Korzikai túra első napjának, de embertelen izomlázam van.
A Buboréknak volt GPS-e, talán Jézusomnak is, a csúcs természetesen az 577-út volt.
Ákoska lekoptatta a lábtartóját.
Én kisebb lánckerékkel elöl (-10%) 60 km . Átlagosan ,nem tötymörögve nem parkettán.
fz6-el menyit lehet megtenni átlagban tartalékbenzinnel ?
tehát a villogástól számítva dúrván még mennyit lehet gurulni ?
exup
f számláló amikor elkezd villogni számolja neked a megtett km-t így tudod mennyit tettél meg tartalékon
Tényleg a kérés ami még van megnézted a futóművet hátul amit írogattam a csúszkálást?
Tényleg jól néz ki de ha véletlen megered az eső imádkozz hogy legyen utasod mert az jól felfogja a nyakadba zúduló vizet ha nincs akkor még a sisakodon is folyni fog a víz előre felé

de tényleg jobban néz ki ha felteszed a lámpa alá az egészet
ÉJ csináltam egyet maradt a gyári index meg a rendszámtábla világítás is elég jól sikerült . sok sok alu lemez meg egy kis hajtogatás. A Rizoma cuccok szépek az fz1 re de elég drágák is
nagyvas.hu itt van minden, mi szem- szájnak ingere.

Ha átalakítod biztos jó lesz.
Behajtható rendszámtáblatartót, fémfékcsövet meg ilyen apróságokat hol tudok venni?

Ja ami fz6 uw. lapon van rendszámtáblatartó az jó a 2006 os fz1 re?
Köszönöm a segítséget!
Hibás hivatkozás van a Motul olajnál. Extra már nem megy.

Kérdésem az olajjal kapcsolatban.
Ezt beletölthetem?
Motul 5100 10W50 motorolaj FR
# Technoszintetikus észter bázisú motorkerékpár olaj minden négyütemű egybeépített váltós vagy nem, nedves vagy száraz kuplungos motorokhoz.
Használhatóak katalizátoros és levegő hozzávezetéses kipufogó rendszerekhez is.
Ezt a google maps itinert hogy kell használni? mert én csak úgy tudtam tervezni útvonalat ha beírtam a városok nevét.és ott maradnak azok a sok tüskék.
http://maps.google.hu/maps?f=d...

hyo gratulálok a motorodhoz.
Nekem fz1 es hez van szkennelni kicsit sok lenne, ha jársz pest felé odaadom,hogy átnézhessed.
Jó reggelt! Unokaöcsém szülinapját tartottuk tegnap. Késő délután azért mentem egy kört, hihetetlen, mennyi bogár volt
Aztán volt egy kis problémosz is, unokaöcsém beesett a Dunába. Megpróbált kajakozni, de beborult, elveszett az összes igazolványa, hiába mondták a haverjai, hogy hagyja kint a parton.
Üdv mindenki, jó volt jól éreztem magam, köszönet a vezetőknek, jah am. nekem 950,8 km lett a vége. már majdnem aludtam a motoron a pályán félúton Deb. felé
volt aki mentette Gps-el , ők jobban tudjak
vagy Karut kell faggatni
És merre? Tegyél már fel GoogleMaps-os itinert.
Keresd itt: fz6.uw.hu
tegnap pestről kb 500 kmert mentünk, de volt aki 900kmer felett
ITT TALÁLSZ!
Sziasztok!

Tegnaptól én is boldog tulajdonosa lettem egy FZ6-nak.A motor Olaszországból.Olyan kérdésem lenne, hogy nem tud valaki MAGYAR szervizkönyvet, vagy amit a motor mellé adnak használati útmutatót?Csak angolul találom meg. Esetleg ha valaki beszkennelné azt is nagyon megköszönném.