Sziasztok! Ezért kell a melóhoz használni a motort, így mindíg lehet motorozni! én már vagy 3 ezer km beletekertem! Jah és ha hiszitek, ha nem nekem is megvan a GYÁRI fékbetét! Igaz dobozban a polcon! Lehet van aki költségkímélően motorozik és csak a gyújtást teszi rá, és tolja a motort! Így a km megy bele de nem kopik, és nem fogyaszt annyira!
Abban nem kételkedem, hogy a lánc egyszer lett feszitve. Az enyém is az egyik gumicserénél lett egy picit feszitve, de gyakorlatilag ott áll a feszitő, ahol új korában. (2-3 mm-ert lett hátrébb húzva a tengely.) És most 31 300 van a gépben. A hátsó gyári fékbetétem még legalább 50 %-os, az elsőket 29000-nél cseréltem, de még nem voltak kukára kopva! A gyári hátsó gumit 17000-nél cseréltem, de még az is határesetes volt, nem volt teljesen kuka. Pedig pályanapon is voltam vele régebben. Szóval: nem tartom lehetetlennek..............mondjuk a 24 ezer azért már "meleg". Az akkor hihető, ha már a vászon is kint van. A többit teljesen lehetségesnek tartom. Ja és bocs, hogy én is belevaúúú, ezek az én személyes tapasztalataim.
egyenlőre számomra a a motorozásnak 2 feltétele van
1. hogy a mandulám meggyógyuljon, 2 hogy jo idő legyen, és persze itt legyek
aztán mehetünk akárhova
ma voltam kicsit a mátrában,nemsokan voltak mentem kétszer fel-le
jó csak az egri oldal kátyús a végén vigyázni kell.
peti mikor megyünk pályázni? euro-ringre már elmennék,beszéltem egy sráccal,aztmondta ott is van esti motorozás 6000 ért (de ez nembiztos)
üdv. ha ijen motort akarsz venni , és lejössz tuti megveszed! a többiek hozzászólása nem érdekel, minden rosszindulatú hozzászólónak más lenne a véleménye ha ismerné a tulajt, aki nem én vagyok hanem az unokatesóm ,ő árulja a motort. a vezetési stílusra gondoltam! 0 km-esen vette és nem hiába írtam hogy az ország leg megkíméltebb fz1-ese. higgyétek el amíg az ember nem találkozik egy ennyi km-es még gyári alkatrészes motorral addig azt hiszi hogy nem létezik ijen. pedig van ,ez az élő példa. utólag kérem aki nem látta még a hirdetett motort élőbe az ne tegyen véleményt róla! köszi sziasztok.
Este gurulunk 1et, mert hétvégére nem mond valami jó időt.
Ha valakinek van kedve jönni, 7kor tali az oktogonon, a burger előtt...
Megcélozzuk velencét, lájtos kis túrás tempóban...
ez k*va jó!
sok motoron látok... yamaha felirat +a logo.
Tankemblémák párban eladók!
39 mm és 50 mm átmérővel
Vagy írd be a gugliba, és nézz körül magad
segítségeket előre is köszönöm.
remélem év végére bőven meg lesz a 10e..
1. hogy a mandulám meggyógyuljon, 2 hogy jo idő legyen, és persze itt legyek
aztán mehetünk akárhova
jó csak az egri oldal kátyús a végén vigyázni kell.
peti mikor megyünk pályázni? euro-ringre már elmennék,beszéltem egy sráccal,aztmondta ott is van esti motorozás 6000 ért (de ez nembiztos)
semmi sem lehetetlen, csak vezető válagatja
Este gurulunk 1et, mert hétvégére nem mond valami jó időt.
Ha valakinek van kedve jönni, 7kor tali az oktogonon, a burger előtt...
Megcélozzuk velencét, lájtos kis túrás tempóban...
Üdv
Amúgy jóreggelt
Üdv:Jim-X
Pont ilyen motort szeretnék.
Ha még a gyári gumi van 24e.kmnél akkor max 50el mehetek vele?
....pont egy fz1esen ahol akkora kibaszott nyomatéknál hogyan motorozik, hogy a gyári gumit ne egye le ennyi km után ?