Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg ma letakarítom faszán a motort
Sziasztok! Ezért kell a melóhoz használni a motort, így mindíg lehet motorozni! én már vagy 3 ezer km beletekertem! Jah és ha hiszitek, ha nem nekem is megvan a GYÁRI fékbetét! Igaz dobozban a polcon! Lehet van aki költségkímélően motorozik és csak a gyújtást teszi rá, és tolja a motort! Így a km megy bele de nem kopik, és nem fogyaszt annyira!
köcce :D
ez k*va jó!
Hátsó villára nem tudnál matricát ?
sok motoron látok... yamaha felirat +a logo.
jó reggelt
Üdv.!
Tankemblémák párban eladók!
39 mm és 50 mm átmérővel
Abban nem kételkedem, hogy a lánc egyszer lett feszitve. Az enyém is az egyik gumicserénél lett egy picit feszitve, de gyakorlatilag ott áll a feszitő, ahol új korában. (2-3 mm-ert lett hátrébb húzva a tengely.) És most 31 300 van a gépben. A hátsó gyári fékbetétem még legalább 50 %-os, az elsőket 29000-nél cseréltem, de még nem voltak kukára kopva! A gyári hátsó gumit 17000-nél cseréltem, de még az is határesetes volt, nem volt teljesen kuka. Pedig pályanapon is voltam vele régebben. Szóval: nem tartom lehetetlennek..............mondjuk a 24 ezer azért már "meleg". Az akkor hihető, ha már a vászon is kint van. A többit teljesen lehetségesnek tartom. Ja és bocs, hogy én is belevaúúú, ezek az én személyes tapasztalataim.
IMET az Üllői úton, SHOX -nál is van egy pár féle, www.robogotuning.hu
Vagy írd be a gugliba, és nézz körül magad
Nem tudnátok olyan dologban segíteni, hogy olcsó jó minőségű tanktáskát honnan tudnék a neten rendelni a motoromra ?
segítségeket előre is köszönöm.
Nem tudom, mert a legelső alkalom után nem próbáltam.
én meg már beletoltam vagy 1500 km-t a mociba idén...
remélem év végére bőven meg lesz a 10e..
jó a memóriád
mandula az minek,már tavaly is volt vmi bajod vele...?! v lehet rosszul emléxem?
egyenlőre számomra a a motorozásnak 2 feltétele van
1. hogy a mandulám meggyógyuljon, 2 hogy jo idő legyen, és persze itt legyek
aztán mehetünk akárhova
ma voltam kicsit a mátrában,nemsokan voltak mentem kétszer fel-le
jó csak az egri oldal kátyús a végén vigyázni kell.
peti mikor megyünk pályázni? euro-ringre már elmennék,beszéltem egy sráccal,aztmondta ott is van esti motorozás 6000 ért (de ez nembiztos)
azért azt is megemlíteném hogy Doky nak a d252 ese ami kibaszott hamar kopik elment 20e felett,,,
semmi sem lehetetlen, csak vezető válagatja
üdv. ha ijen motort akarsz venni , és lejössz tuti megveszed! a többiek hozzászólása nem érdekel, minden rosszindulatú hozzászólónak más lenne a véleménye ha ismerné a tulajt, aki nem én vagyok hanem az unokatesóm ,ő árulja a motort. a vezetési stílusra gondoltam! 0 km-esen vette és nem hiába írtam hogy az ország leg megkíméltebb fz1-ese. higgyétek el amíg az ember nem találkozik egy ennyi km-es még gyári alkatrészes motorral addig azt hiszi hogy nem létezik ijen. pedig van ,ez az élő példa. utólag kérem aki nem látta még a hirdetett motort élőbe az ne tegyen véleményt róla! köszi sziasztok.
Sziasztok.

Este gurulunk 1et, mert hétvégére nem mond valami jó időt.
Ha valakinek van kedve jönni, 7kor tali az oktogonon, a burger előtt...
Megcélozzuk velencét, lájtos kis túrás tempóban...

Üdv
2006-ban levetted,azóta elhasználtál 3 szettet most meg visszaraktad?
Karu én azt a gumit átveszem, mert a gyártóknak ha az összetétel megvan, akkor milliárdos leszek

Amúgy jóreggelt

Üdv:Jim-X
Javítok,hogy tudjátok melyik motorról beszélek.
Most tényleg srácok valami nem tiszta ennél a mocinál?
Pont ilyen motort szeretnék.
Ha még a gyári gumi van 24e.kmnél akkor max 50el mehetek vele?
hát én ezt nem hiszem el.
....pont egy fz1esen ahol akkora kibaszott nyomatéknál hogyan motorozik, hogy a gyári gumit ne egye le ennyi km után ?