Szia! Ez egy GSX-R lámpa az biztos, lehet h a műanyagot is annak a fejidomjából vágták ki, ilyet max. csináltatni tudsz, ehhez szerezni kell egy GSX-R fejidomot (azt hiszem ez GSX-R 600 K4 lámpa) aztán valami ügyes műanyagos megcsinálja neked. Nem egy egyszerű dolog és szerintem igencsak költséges. A farokidom takarót azt nem tudom.
Nekem is road attack van hátul, jól bírja, és jól is tapad.
Elöl sportmax d208, 7ezer van benne, de dobom ki a francba, mert elkopott.
Én road attack2-t veszek elölre-hátra.
Nézd meg a gumi....
Most Conti RoadAttack van fent, én meg vagyok vele elégedve, szóval a Dunlop-ból is túra inkább.:) Apropó, ilyen 90%-os használt papucsokat hol érdemes nézegetni a Nagyfaluban?
Sziasztok!Én egy FZ6N büszke tulajdonosa vagyok és szertném egy kicsit kipofozni pár extrával ezért is kérdezném tőletek,hogy az alábbi 3 képen látható fejidomot és ülléstakarót hogyan tudnám beszerezni,vagy megcsináltatni?
Ha valaki tudná kérve kérem írja meg nekem e-mailbe ,hogy nézzem meg a sport motoron a válaszát mert ritkán jövök.
E-mail: foxx5@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Széles utat !
A normálisabb parasztja csak rá jön a hoszú becsapós évek után,hogy széllel szemben nem hugyozik.Legyint tovább lép,és járja a saját útját.Aztán úgy gondolja hogy még a környéket is igyekszik elkerülni.Csak sajnos mindig két újabb balek érkezik a helyére,és ebből éldegélnek a márka szervizek,valljuk be nem is hátrányosan.De egysze majd lehullanak az emberek szemeiről a csipa kövületek,és nem csak néznek,hanem majd látnak is.
Hát minden ilyen irányú,plusz alkatrészt,oda adtam egy vidéki barátomnak,Ő próbál belőle egy másik motort kreálni.De a vaterán üss le egyet,max. ezer szokott lenni.
Na a hét végén megtettem első nagyobb karikámat idén.
Szombat 160-vasárnap 440 km. Nagyon faszányos volt.
Mondjuk a nap végén a bankártya sms-ek elszomorítottak....
Hova emelik ezt a kurva benyát?
Csináljunk már egy motorosblokádot.
Rosejblee nincs véletlenül ETZ-hez egy elfekvő aksifedő oldaldeknid?
Igen rendes gyerek vagyok, csak szeretnék megélni belőle.
Gondold végig egy kicsit az egészet, mindenki értene mindenhez, így senkinek sem lenne munkája, szerintem nem ez a járható út.
Elromlott a TV, nem állok neki javitani. Ennyi.
Négydogós van rajta elöl...Érdekes, hogy az újabb modellekbe nem olyat raktak, de nyilván az árát akarták elérhetőbbé tenni.. Az elektronmikroszkópoknál (amiben utazom ) is ez a tendencia a japánoknál, hogy az árakat faragják lefelé, de közben egy csomó dolog silányabb lesz... De legalább van melója a szervizmérnöknek
Jó fej,szívesen segít.