Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legegyszerűbb ha írsz a srácnak aki átépítette ezt.
Jó fej,szívesen segít.
Szia Jos.

Mizus, hogy vagy?
Meggyógyultál már, moci?
Szia! Ez egy GSX-R lámpa az biztos, lehet h a műanyagot is annak a fejidomjából vágták ki, ilyet max. csináltatni tudsz, ehhez szerezni kell egy GSX-R fejidomot (azt hiszem ez GSX-R 600 K4 lámpa) aztán valami ügyes műanyagos megcsinálja neked. Nem egy egyszerű dolog és szerintem igencsak költséges. A farokidom takarót azt nem tudom.
Gumi

És szerintem jó áron is van...
Nekem is road attack van hátul, jól bírja, és jól is tapad.
Elöl sportmax d208, 7ezer van benne, de dobom ki a francba, mert elkopott.
Én road attack2-t veszek elölre-hátra.
Nézd meg a gumi....
Most Conti RoadAttack van fent, én meg vagyok vele elégedve, szóval a Dunlop-ból is túra inkább.:) Apropó, ilyen 90%-os használt papucsokat hol érdemes nézegetni a Nagyfaluban?

Köszönöm, pacsesz
Sziasztok!Én egy FZ6N büszke tulajdonosa vagyok és szertném egy kicsit kipofozni pár extrával ezért is kérdezném tőletek,hogy az alábbi 3 képen látható fejidomot és ülléstakarót hogyan tudnám beszerezni,vagy megcsináltatni?
Ha valaki tudná kérve kérem írja meg nekem e-mailbe ,hogy nézzem meg a sport motoron a válaszát mert ritkán jövök.
E-mail: foxx5@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Széles utat !
nah elég gyér a látogatottság ma este
dunlop sportmax de azon belül milyen van egy pár,,,
milyen jellegű gumit akarsz venni sport, sport-tura, túra
ADIZELES?
A normálisabb parasztja csak rá jön a hoszú becsapós évek után,hogy széllel szemben nem hugyozik.Legyint tovább lép,és járja a saját útját.Aztán úgy gondolja hogy még a környéket is igyekszik elkerülni.Csak sajnos mindig két újabb balek érkezik a helyére,és ebből éldegélnek a márka szervizek,valljuk be nem is hátrányosan.De egysze majd lehullanak az emberek szemeiről a csipa kövületek,és nem csak néznek,hanem majd látnak is.
Hát minden ilyen irányú,plusz alkatrészt,oda adtam egy vidéki barátomnak,Ő próbál belőle egy másik motort kreálni.De a vaterán üss le egyet,max. ezer szokott lenni.
Szerintem, ha annyira szervizelési hiba lett volna akkor általában, azt reklamáció követi
Ha szólsz én kölcsön adtam volna egy 2002 FZS-t. Az még jobb!
Ha Kiskunhalas utba esik, javaslom a Déli Varoskapu Kft.-t www.delivk.hu
Üdv Mindenki!

Na a hét végén megtettem első nagyobb karikámat idén.
Szombat 160-vasárnap 440 km. Nagyon faszányos volt.
Mondjuk a nap végén a bankártya sms-ek elszomorítottak....
Hova emelik ezt a kurva benyát?

Csináljunk már egy motorosblokádot.

Rosejblee nincs véletlenül ETZ-hez egy elfekvő aksifedő oldaldeknid?

Nagyon örülnék neki...
Hogyan fox megélni belőle,ha az általatok "lelkiismeretesen" szervizelt motor 35 ezernél beáll mint aszög?
Igen rendes gyerek vagyok, csak szeretnék megélni belőle.
Gondold végig egy kicsit az egészet, mindenki értene mindenhez, így senkinek sem lenne munkája, szerintem nem ez a járható út.
Elromlott a TV, nem állok neki javitani. Ennyi.
Köszönöm a bíztatást, meg is rendeltem az alkatrészeket. Olajleeresztő csavart (vagy tömítést) is illő volna cserélni, igaz?
Négydogós van rajta elöl...Érdekes, hogy az újabb modellekbe nem olyat raktak, de nyilván az árát akarták elérhetőbbé tenni.. Az elektronmikroszkópoknál (amiben utazom ) is ez a tendencia a japánoknál, hogy az árakat faragják lefelé, de közben egy csomó dolog silányabb lesz... De legalább van melója a szervizmérnöknek

Üdv:Jim-X
A hétvégén teszteltem egy 98as FZS 600ast nagyon jó motor nyomatékosabb mint az FZ6 a fékek jobban adagolhatok.
Csak lestem
Kb 1000 Cfokig birja.
Hát igen így már magától értetődő a dolog, hogy ott is bekened vele!

Üdv:Jim-X
Metzeler sportech M5 interact én inkább ezt probálnám ki.
A kipufogo leömlő csavarokhoz is használom.